--

Mit jelent a HIFU? Mennyire hatékony a kezelés? Pontosan hogyan működik? Kinek szabad, kinek nem? Alábbi cikkben összesgyűtöttünk minden fontos információt, amire eddig kíváncsi voltál a HIFU kezeléssel kapcsolatban.

A HIFU a High-Intensity Focused Ultrasound kifejezés rövidítése,
magyarul Nagy- Intenzitású Fókuszált Ultrahang. 

Kinek ajánlott a HIFU kezelés?

Annak, aki sebészi műtét és hegek nélkül szeretné fiatalítani és feszesíteni bőrét. Nagyjából 40 év felett, mikor már lazul a kötőszövet, feszességét és kontúrját veszti az arc és a nyak. Természetesen a kezelés fiatalabb korban is elvégezhető, ha úgy érzed, szükséged van rá. 

A HIFU 35 év fölött megelőzésként alkalmazható, mivel megakadályozza a bőr megereszkedését, 45 év fölött pedig megemeli az arcbőrt, ami ezáltal újra feszes és rugalmas lesz. 

Mire jó a HIFU kezelés?

30 éves kor után a bőr fokozatosan veszít feszességéből, rugalmasságából, elasztin és kollagén termelése csökken. Ennek a folyamatnak általában a legszembetűnőbb tünete a szemhéjak, illetve az állcsont környéki rész megereszkedése. Ezt a folyamatot tudjuk a HIFU technológia segítségével visszafordítani. A HIFU tökéletes megoldás a felső szemhéj emelésére, a nyak bőrének feszesítésére, az orrot a szájjal összekötő ránc mélységének csökkentésére és az arc konturjainak korrekciójára már egy kezelés után!

Hogyan működik pontosan, mi történik a kezelés alatt?

A kezelés 2,5 óráig is tarthat, mivel a bőrfelületet milliméterről milliméterre kezeljük. A HIFU forradalmi technológiája lehetővé teszi, hogy fókuszált ultrahang segítségével egészen mélyen, akár izom felszíni rétegben is el tudjuk végezni a kezelést. Ez már olyan mélysége a bőrnek, ahova más non-invazív eljárás nem képes eljutni. A pontosan meghatározott fókuszpontú ultrahang-hullámok a bőr meghatározott rétegében 65 °C feletti hőmérséklettel segítik elő a kollagén és az elasztin termelődését. 

HIFU-kezelésnél mindenféle külső, idegen anyag nélkül a bőr önmagát tölti fel és feszesíti ki.

Fájdalmas a HIFU kezelés?

Igen, a kezelés fájdalommal jár, ami elviselhető mértékű. Enyhébb, esetenként erősebb szúró, meleg érzés tapasztalható a kezelés során a kezelési mélységtől függően. Ebben az esetben elmondható, hogy amennyiben a vendég nem érez fájdalmat, akkor a kezelés nem a megfelelő energia szinttel működik, tehát nem is lesz hatásos.

Mennyire hatékony a HIFU?

Az eredmény látványos és tartós, akár két évig is tarthat. A kezelés után már azonnal látható a feszesebb bőr, teljes hatását azonban folyamatosan, 2-3-6 hónap alatt fejti ki.

Hány alkalommal szükséges elvégezni a kezelést?

A bőr állapotától függően elegendő lehet akár már egy kezelés is, de előfordulhat, hogy több alkalomra is szükség lesz. Maga a kezelés 12-18 hónap elteltével ismételhető meg.

Mitől függ a kezelés tartóssága?

Ez egyénenként változik. Függ a vendég életkorától, bőrének típusától, a külső környezeti hatásoktól, illetve a bőrmegereszkedés mértékétől. Van néhány otthoni szabály, melynek betartásával tovább fenntartható az eredmény, ilyen például a dohányzás mellőzése, megfelelő folyadékbevitel, valamint a megfelelő bőrápolási rutin megtartása. 

Mennyibe kerül a kezelés, valóban megéri az árát?

A Natura Kozmetikában kiváló minőségű géppel dolgozom, a kezelés árát mégis igyekszem megfizethető szinten tartani.

Azonban, azt tudnod kell, hogy az ilyen típusú kezeléseknél nem érdemes az olcsóbb megoldást választani, mert ilyenkor általában kevésbé jó minőségű gépekkel dolgoznak (fontos tudni, hogy az ilyen mélységben végzett, ám egy elrontott kezelés komoly esztétikai problémákat is okozhat).

A lövéseknek jelentős az önköltsége, mivel a fejeket bizonyos lövésszám után cserélni kell, hogy a kezelések mindig pontosan és biztonságosan elvégezhetők legyenek. Vannak olyan forgalmazók, akik ezeket a limiteket lenullázzák és átállítják a fejben lévő számlálót. Ezáltal csökken a költség, de veszélyeztetik a kezelés sikerességét és a vendég épségét is.

A Natura Kozmetikában a teljes arckezelés 160 000 Ft, a teljes arc + toka + nyak kezelése 250 000 Ft, a teljes arc + toka + nyak + dekoltázs pedig 310 000 Ft. Teljes árlistámat IDE kattintva találod meg. 

Kinek nem ajánlott a HIFU kezelés?

Epilepsziás, valamint bőrből kiinduló daganatos betegeknél nem végezzük el a kezelést. Kizáró ok továbbá a keloidra való hajlam, a nagyfokú rosacea, herpesz, a gyulladt bőrfelület, véralvadási zavarok, valamint pacemaker használata. Terhesség és szoptatás ideje alatt szintén nem ajánlott a HIFU kezelés elvégzése. Ha kérdésed van azzal kapcsolatban, hogy vajon a Te esetedben alkalmazhatjuk-e a HIFU-t, hívj bátran!

Honnan tudom, hogy a megfelelő szakembert választottam?

Először is, a megfelelő szakember teljeskörű tájékoztatást ad a kezelésről, elmondja, hogyan zajlik a kezelés, mik a teendők a kezelést megelőzően, illetve azután. Megfelelő referenciákkal rendelkezik, nincs olyan kérdés, amelyre ne tudna körültekintő, teljeskörű választ adni. Nem hirdeti fájdalommentesnek a kezelést, pontosan informál az esetleges mellékhatásokról. Arról nem is beszélve, hogy a környezet, ahol a kezelés zajlik tiszta, higiénikus, és minden előírásnak megfelel. Ne kockáztass, ha a szépségedről van szó!

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel tudsz. Szeretettel várlak!