--
Kozmetikushoz járni nem felesleges luxus, hanem egy fontos lépés bőröd egészségéért és szépségéért. Ha eddig azon gondolkodtál, hogy szükséged van-e rá, miért jó ez neked, akkor olvass tovább, és a cikk végére már nem marad kétséged.
A bőr a legnagyobb szervünk, melynek feladata testünk védelme a különböző külső hatások ellen. Ha valami nincs rendben belül, az bizony azonnal meglátszik a bőrünkön is. Mégis sokan inkább otthon próbálkoznak különféle házi praktikákkal, és csak akkor keresik fel a kozmetikust, amikor már nagy a baj.

A bőr szakértője – a kozmetikus

A kozmetikus egy hihetetlenül összetett szakma, éppen ezért biztos lehetsz benne, hogyha az ő kezére bízod bőröd egészségét és szépségét, akkor a legjobb kezekben leszel. Egy kozmetikus évekig tanulja, hogy mi a legjobb a bőrnek, egy kicsit bőrgyógyász, egy kicsit kémikus, és egy kicsit pszichológus is egyben. A megfelelő bőrápolástól kezdve a különböző hatóanyagok hatásmechanizmusán át a legkülönfélébb bőrproblémák kezeléséig terjed a kozmetikus tudása, és nem elégszik meg azzal, hogy csupán a tüneteket kezeli.
napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Kezdjük is az alapoknál

Sajnos sok vendégemre volt jellemző, hogy csak akkor keresett fel, amikor már tényleg nagy volt a baj. A rohanó hétköznapokban egyszerűen nem jut idő törődni saját magunkkal. Ahhoz, hogy minden bőrproblémára hatékony megoldást tudjunk nyújtani, először is egy alapos bőrdiagnosztikát kell végezni. Ez nem csupán abból áll, hogy ránézek, és megállapítom, hogy mit látok. Fontos, hogy egy alapos, mindenre kiterjedő konzultációt végezzünk, ahol a bőr állapotának pontos felmérése mellett alaposan átbeszéljük vendégeim bőrápolási szokásait, illetve „bőrének előéletét”. Ha ez elmarad, nem fogjuk megtalálni a kiváltó okokat, és csak tüneti kezelést fogunk tudni nyújtani.

Mitől több egy kozmetika, mint az otthoni kezelés?

Először is egy kozmetikában mindig steril, higiénikus eszközökkel történik a kezelés, ezzel megakadályozzuk a különféle kórokozók bőrbejutását. A többször használatos eszközök alapos fertőtlenítésen esnek át minden egyes kezelést követően, illetve ahol lehet, egyszer használatos eszközöket alkalmazunk. Nemcsak a kezelésekhez használt eszközök tisztaságára fordítunk kiemelt figyelmet, hanem a kozmetika minden részére. A Natura Kozmetikában vendégeim igényes, pihentető és tiszta környezetben szépülnek, ahol nemcsak a testünk, de a lelkünk is feltöltődik.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Innováció a kozmetikában

Egy jó kozmetikus folyton keresi az újdonságokat, illetve a lehetőséget a fejlődésre. A legújabb elektrokozmetikai eszközök segítségével olyan hatékony kezeléseket tudunk nyújtani, amelyekre a hagyományos kozmetikai kezelések soha nem lennének képesek. Számomra is fontos, hogy vendégeim bőrének minden szempontból a legjobbat adjam, éppen azért olyan elektrokozmetikai gépek segítik a munkámat, mint például a HIFU és a HIFU Pen, Mezopen, vagy éppen a legmodernebb thermális duett rádiófrekvencia, a carbon peeling lézeres kezelés, a krioterápia, tűs és tű-nélküli mezoterápia, mikrodermabrázió, hidrpoabrázió és az ultrahang.

Mi a jobb, kozmetikushoz járni, vagy botoxolni?

A botox elsőre talán jó választásnak tűnhet, hiszen viszonylag rövid időn belül tölti fel a ráncokat és emeli meg a bőrt a problémás területeken. 2-4 nap múlva már jelentkezik is az eredmény, amely azonban nem tart tovább 4-5 hónapnál. Egy szakértő kozmetikus által elvégzett feltöltő, anti-aging kezelés olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyeket kifejezetten a vendég egyedi igényeinek megfelelően állít össze, így a teljes kezelés személyre szabottan garantálja a valóban tartós, és tényleg látványos eredményeket.

De van az a mély barázda, „megtört” bőrállapot, amikor a botox segítsége is jól jön, azonban ez nem helyettesíti a kozmetikai kezeléseket. Hiszen a kozmetikai kezelésekkel a teljes bőrszerkezetén tudunk pozitív változást előidézni, míg a botox és más töltőanyagok nem javítanak a bőrszerkezetén „csak” kitöltik a barázdákat.

Ha te is szeretnéd, hogy bőröd mindenből a legjobbat kapja, fontos számodra a megfelelő bőrápolás, a megelőzés, vagy esetleg már meglévő bőrproblémádra szeretnél hatékony megoldást, akkor keress fel bizalommal, és segítek. Szeretettel várlak a Natura Kozmetikában.

Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!