--

Vendégkönyv

Olvasd el Vendégeim véleményét rólam és a munkámról! smile

 

Arckezelésre érkeztem és annál jóval többet kaptam. Iza biztos, mégis finom mozdulatokkal frissített fel, éreztem a törődést, kellemes légkört teremtett a testi-lelki felüdüléshez. Ja, és az eredmény?! Látványos, köszönöm.

Füzesi Zsuzsa

Legjobb kozmetikus! Hónapok óta járok Izához arckezelésre, aminek köszönhetően a bőröm eddig soha nem látott mértékben javult és szépült. Tippeket, segítséget kapok az otthoni bőrápoláshoz is. Iza végtelenül kedves és segítőkész, nem utolsó sorban pedig kiváló szakember, mindig azt a kezelést kapom, amire a bőrömnek szüksége van. Kellemes, nyugodt légkör, tiszta, szép kozmetika. Mindent köszönök Iza! smile

Bíró Mária

A K O Z M E T I K U S ! ! !
Kedves Iza! Hálásan köszönöm azt a profizmust és maximalizmust, amit minden kezelés alkalmával tapasztalok. A bőröm szépsége nem csak látszat, hanem a Te értő gondoskodásod és a prémium anyagok hatásnak köszönhetően minőségében is fantasztikus.
Külön köszönet kamaszkorú kislányom bőrének ápolásáért és a tanácsokért, hogy a szalonban megszerzett szépséget az otthoni ápolással még tovább fenn tudjuk tartani.
Még egyszer, köszönöm!

Györgyike

Köszönöm a kezeléseket, amióta hozzád járok rengeteget javult a bőröm. Egyedülálló szakértelmedben és kedvességében sohasem csalódtam. Nagyon köszönöm a sok jó tanácsot, kényeztetést, az állandóan kiváló minőségű munkát, melyet a folyamatos szakmai továbbképzésekkel minden vendéged örömére tovább tökéletesítesz!

Herczeg Márta

A mai napon jártunk Újpesten a Springday Health Centeren belül található Natura- kozmetikában. Iza, aki a hámosító kezelést végezte, nagyon kedves és kifinomult személyiség. Szakmailag az általa nyújtott kezelés kifogástalan volt. A hely, ahol fogadott minket nyugalmat árasztott. Ízlésesen volt berendezve. A mai nap után, biztosan fogunk még jönni. Jó tanács mindenkinek. Érdemes időpontot egyeztetni a kezelésekre. Ajánlom a helyet.

Kondor Albert

Kedves Iza! Köszönöm, hogy minden egyes alkalommal, amikor nálad járok sikerül eltüntetned az arcomról azt az időhiányt, amellyel másfél éves kislányom mellett, valószínű sok anyukához hasonlóan, én is küzdök, és neked köszönhetően ragyogó, kisimult arccal hagyom el a kozmetikát! Kiváló minőségű termékekkel dolgozol, és mindig tudod, hogy az adott időben mire van az arcomnak szüksége! Kedves személyiségednek köszönhetően minden alkalom kikapcsolódás, amit veled tölthetek! 

Török Rozália

Évek óta hűségesen járok a Natura Kozmetikába Izához Újpestre. Iza rendkívül nagy szakmai tudással és maximalizmussal kezeli vendégeit. Mindig izgatottan várom az újabb és újabb időpontjaimat! Kezei alatt szépül és ellazul az ember. Ajánlott termékeit előszeretettel használom otthon is. Szíből ajánlom mindnekinek!   

Erdődi Györgyi

A Natura-Kozmetikában a hámlasztó kezelésekkel teljesen rendbe jött a problémás arcbőröm. Kellemes környezetben a Springday Health Clubban található a kozmetika, ami számomra azért is jó hely, mert edzés után is be tudok ugrani egy kezelésre vagy tanácsadásra. A kozmetikus mindig nagyon kedves és abban is segít, hogy otthon mit kell tennem, hogy ne újuljon ki újból a probléma.

M. Máté

Gratulálok a honlaphoz! Először csak 4 D szempillát rakattam Izával, de most már minden kezelésre hozzá járok. Nagyon igényes és kedves kozmetikus, így lettem törzsvendég!

Nagy Éva

Iza által nyújtott szolgáltatás nemcsak arckezelés hanem egyben egy komplex bőrápolási tanácsadás is! Prémium minőségű kozmetikumokkal dolgozik, magas színvonalú szolgáltatást kapok mindig Tőle. Kellemes, megnyugtató a környezet és személyiségéből is árad a nyugalom, béke, harmónia. Egyszerűen jó Nála lenni! Én mindig nagyon várom a következő kezelés időpontját amikor az arcom megszépül , a lelkem feltöltődik hiszen ez nekem egyben egy minőségi ÉNIDŐ is!

Kissné Gazdag Mónika

Izához már 7 éve járok, és nagyon örülök, hogy rá találtam! Időközben elköltöztem Szigetszentmiklósra, de onnan is vissza járok hozzá, mert Ő egyszerűen egy kincs! Az a tudás amivel rendelkezik olyan szakmai alázattal társul amivel én még nem találkoztam. Ráadásul kedves, kifinomult személyisége is megnyugtató, jó vele beszélgetni. Az már csak bónusz, hogy a problémás bőrömet is tökéletesen rendbe hozta! Mindenkinek szívből ajánlom!

F. Csilla

A Natura kozmetikában nagyon kellemes és harmonikus a környezet. Iza mindig tudja, hogy mi az a kezelés amivel egészséges, ragyogó lesz a bőröm és még tudom őrizni a fiatal megjelenésemet is. Az Image skincare, a HYAMATRIX és a HIFU kezeléseket szívből ajánlom.

Deák Zsuzsa

Iza, köszönöm a menyasszonyi sminkem és előtte a kezeléseket! Gyönyörű lett a bőröm hála a kezeléseidnek, és a sminkem is pont olyan lett, mint amilyet szerettem volna. Soha nem éreztem magam olyan szépnek, mint az esküvőmön, és ezt köszönöm Neked!

Sz. Edit

Iza, nagyon köszönöm a nagy kezelést és az esküvő előtti hidratálást! Nagyon jót tett, nem csak az arcomnak, hanem a lelkemnek is. Köszönöm!

Koloszár Kata

Kedves Iza! Az esküvőmre készítettél 4D szempillát, majd esküvői sminket. Nagyon szépen köszönöm a kiváló munkádat; a pilla nem csak szép lett, természetes hatású, de rendkívül tartós is, és nem csípte a szememet :)! A smink pont olyan, amilyet szerettem volna. Természetesnek hatott, de mégis nagyon szép volt.

Biztos vagyok benne hogy találkozunk még!

M. Dóri

Iza nemcsak a ráncokat simítja ki, hanem a lelket is. Béke, nyugalom, feltöltődés. A kezelései után újjászületés és megfiatalodás vár. Az arc masszázst órákig bírnám  smilePrémium kategóriás kozmetikumokkal dolgozik, sok kezelést kipróbáltam már, mindegyiket szívből ajánlom. Köszönöm Iza , tőlem már nem szabadulsz!wink

B. Zsuzsanna

Kedves Iza! Előtted már sok kozmetikusnál megfordultam, de hozzád hasonlóval még nem találkoztam. Bármit kértem tőled mindenben a maximalizmusoddal találkoztam. A 4 D szempilla építés valóban olyan természetes hatású mint amit ígértél, az arckezeléseidtől a bőröm élettel teli, ragyogóvá vált, és láthatóan fiatalodtam, az arcmasszázsod hatására a migrénes fejfájásom is elmúlik. És nem rég a szemöldökömet tetováltad, és az is szebb lett, mint amit reméltem. Köszönök mindent! Ha tehetném, mindenkinek előírnálak! Ja. és a kedvességed! az is maximális!

smile

G. Ivett

Kedves Iza! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Neked a kedvességedért, figyelmességedért(születésnap, névnap, karácsony, esküvő) és nem utolsó sorban a szakmai hozzáértésedért és maximalizmusodért! Köszönöm a beszélgetéseket, azt hogy figyelsz rám minden téren! Ismered mit szeretek, tudod mi jó nekem és a bőrömnek! Köszönök minden kezelésed és masszázsod kívülről belülről hatottak rám! Remélem még sokáig élvezhetem a Te csodás énedet, környezetedet és kezeléseid!

Jócsák-Surányi Inez

Kitűnő termékekkel dolgozik, de ami lenyűgöz, az alapossága. Maximális odaadással dolgozik, akármilyen kezelésről legyen szó.

Lovas Anita

A Springday Health Club Natura-Kozmetikában kapott Image kezelés teljesen megfiatalított. Valósággal újjá születtem! Nagyon szépen köszönöm ezt az arckezelést. Mindenkinek szívből ajánlom!

Óvári Klára

Drága Iza! smile

Végtelenül hálás vagyok, hogy csodás kezeid közt számtalanszor érezhettem azt a gondoskodást, amiről leginkább azt hisszük, hogy csak a mesékben létezik! Valódi boldog mesét varázsolsz minden kezelés végére, és képes vagy megmutatni mindenkinek a „szép arcát”. A kezelések során megnyugvást talál a bőröm és a lelkem is, mivel odafigyelésed és gondoskodásod páratlan. Minél többször járok Nálad, annál inkább várom a következő alkalmakat, mert olyan jó az amit Tőled kapok!

Kovácsné Balogh Bea

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!