--

HIFU arcfiatalítás fókuszált ultrahanggal

Mit jelent a HIFU?

A High-Intensity Focused Ultrasound rövidítése magyarul Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang. Ezt a technológiát először az orvosi praxisban használták, majd néhány éve továbbfejlesztették: a mikrofókuszált ultrahang új dimenziót nyitott a szépségiparban, az arcfiatalítás terén. A technológia megkapta a legszigorúbb hatóság, az FDA (Amerikai Élelmiszer Engedélyeztetési Hivatal) minősítését, mely szerint az eljárás hatékonysága orvosilag igazolt, és szakértő kezekben hatékony.

Aki szeretné bőrét műtét nélkül fiatalítani és feszesíteni, annak tökéletes választás a HIFU arckezelés.

Bőrünk rugalmassága, feszessége kollagén- és elasztin-tartalmától függ. 30 éves kor után a bőr fokozatosan kezdi elveszíteni a feszességét és tónusosságát, mert az elasztin és kollagén termelődése lelassul, a szervezet nem termeli olyan ütemben, mint ahogy szükséges lenne. Általában a legszembetűnőbb dolog a szemhéj megereszkedése, majd az állcsont környéki rész is enged a gravitációnak. Ez természetesen mindenkinél más korban jelentkezhet, de 40 éves kortól már jellemzően zavaróvá válik. Ezt a folyamatot a HIFU technológiával visszafordíthatjuk.

HIFU: fiatalság fókuszált ultrahanggal

Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy az ultrahanggal egészen mélyen, akár az izomfelszíni rétegben is tudjunk kezelni, ahová semmilyen más non-invazív eljárás nem tud eljutni. Garantált a láthatóan feszesebb, rugalmasabb bőrkép és a hosszú távú hatás. A precízen meghatározott fókuszpontú ultrahang-hullámok a bőr meghatározott rétegében 65 ̊C fölötti hőmérséklettel elősegítik a kollagén és elasztin termelődését.

Miért a legnagyszerűbb választás a HIFU arclifting?

 •       Műtét nélkül megemeli a fáradt, lógó arcbőrt
 •       Nincsenek műtéti hegek, nincs felépülési idő
 •       Természetes, újra kisimult és élettel teli bőrkép
 •       Az eredmény látványos és tartós, akár 2 évig tart
 •       Kezelés után azonnal látható a feszesebb bőrkép, teljes hatását folyamatosan, 2-3-6 hónap alatt fejti ki
 •      Csupán egy kezeléssel akár éveket fiatalodik az arcbőr
 •       Serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését
 •       Javítja a bőr textúráját
 •       Precíz fókuszpontú, biztonságos eljárás

A HIFU 35 év fölött megelőzi a bőr megereszkedését, 45 év fölött megemeli az arcbőrt: újra feszes és rugalmas lesz.

„HIFU kezelést vettem igénybe életemben először, és nagyon izgultam – teljesen feleslegesen. A kezelés során végig azt éreztem, hogy Iza maximálisan odafigyel rám, több alkalommal kérte a visszajelzésem, hogy mit érzek, mennyire fáj, megálljunk-e. A hozzáállásának köszönhetően végig biztonságban éreztem magam. Az eredmény pedig elképesztő! A bőröm textúrája sokkal tömörebb lett a kezelt területeken, a tokám pedig csökkent. Profi szolgáltatás kulturált környezetben.”

Timi

„Legjobb kozmetikus! Hónapok óta járok Izához arckezelésre, aminek köszönhetően a bőröm eddig soha nem látott mértékben javult és szépült. Tippeket, segítséget kapok az otthoni bőrápoláshoz is. Iza végtelenül kedves és segítőkész, nem utolsó sorban pedig kiváló szakember, mindig azt a kezelést kapom, amire a bőrömnek szüksége van. Kellemes, nyugodt légkör, tiszta, szép kozmetika. Mindent köszönök Iza! 🙂.”

Bíró Mária

„Drága Iza! ?
Végtelenül hálás vagyok, hogy csodás kezeid közt számtalanszor érezhettem azt a gondoskodást, amiről leginkább azt hisszük csak a mesékben létezik! ?Valódi boldog mesét varázsolsz minden kezelés végére, és képes vagy megmutatni mindenkinek a “szép arcát”. ? A kezelések során megnyugvást talál a bőröm és a lelkem is, mivel odafigyelésed és gondoskodásod példátlan. Minél többször járok nálad, annál inkább várom a következő alkalmakat, mert olyan jó az, amit tőled kapok!”

Kovácsné Balogh Bea

HIFU PEN Lifting kezelés

a fiatalítás művészete

lA HIFU Pen segítségével a nehezen hozzáférhető, ívelt, csontos területeken, illetve a szemkörnyéki területeken tudunk hatékony anti-aging kezelést végezni. Működési alapja azonos a HIFU-val, a kezelt területeken kontrolált hősérülési pontokat hoz létre, maximum 4,5 mm mélységben. A kezelés során létrejött 60-65 °C-os hőmérsékleten kialakult hősérülési pontoknál azonnali, és látványos feszesítő hatás jelentkezik, az ezt követő kettő-négy hónap alatt látványosan regenerálódik a fibroblast állomány, amelynek a hosszú távú lifting hatást köszönhetjük. Serkenti a kollagén termelést, az általa kezelt terület visszanyeri feszességét, fiatalságát, a ráncok pedig kisimulnak.

Milyen esetekben ajánlom a HIFU PEN lifting kezelést?

 • arcfiatalítás
 • face lifting
 • bőrfeszesítés
 • mimikai ráncok csökkentése
 • szemöldök megemelése
 • állvonal megemelése
 • bőrkép javítása
 • szemhéj petyhüdtségének és megereszkedésének csökkenése
 • orr-ajak barázda mélységének csökkenése
 • toka feszesítése 

A kezelés nem okoz fényérzékenységet, nincs felépülési idő, így egész évben biztonsággal elvégezhető.

Vendégeim egyedi igényeire szabva 3 kezelési mélységben is elvégezhető a HIFU PEN kezelés, 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm-es mélységben.

A HIFU Pen hatékonyan kombinálható az általam kínált HIFU kezelésekkel, így még látványosabb fiatalító hatást tudunk elérni. Nem véletlen, hogy a HIFU kezelések ekkora népszerűségnek örvendenek a vendégek körében, hiszen akár 5-10 évvel is fiatalabbá teszi a kinézetet, miközben a bőr állapota a kezelést követő 6 hónapban folyamatosan javul. 

A kezelt területen már a kezelést követően meglátszik az azonnali fiatalító hatás, de a végleges eredmények 2-4 hónap elteltével alakulnak ki, és válnak tartóssá. Az egyedülálló hatás annak  köszönhető, hogy olyan mélységben is képesek vagyunk javítani a bőr állapotán, ahol a hagyományos elektrokozmetikai eljárásokkal, vagy más fényesztétikai kezelésekkel nem vagyunk képesek.

Már az első kezelés után azonnali, és látványos lifting hatást érhetünk el, amely köszönhetően a következő hónapokban újratermelődő kollagénnek, még intenzívebb lesz.

Az arc akár 5-10 évvel is fiatalabb lesz, hatékonyan csökkenthető a ráncok mélysége és száma, a bőr megfiatalodik, feszesebb fiatalosabb és üdébb lesz.

Fontos tudnivalók és gyakran ismételt kérdések a HIFU kezelésről

Hány alkalommal szükséges elvégezni a kezelést?

Nem biztos, hogy elegendő lesz egy kezelés – ez a bőr állapotától is függ. A HIFU kezelés 12-18 hónap elteltével ismételhető. Tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, külső környezeti hatásoktól, illetve a bőrmegereszkedés mértékétől.

Ha otthon betartunk néhány szabályt, tovább fenntartható az eredmény: mellőzzük a dohányzást, igyunk megfelelő mennyiségű folyadékot, tartsuk be a napi bőrápolási rutint, és nem utolsósorban szedjünk vitaminokat (pl. a C-vitamin támogatja a kollagén újraépülését).

Mennyi ideig tart a HIFU ultrahangos kezelés?

A kezelés akár 2,5 órán keresztül is eltarthat. A jó munkához  – a HIFU esetében különösen igaz – sok idő kell. A bőrfelületet milliméterről-milliméterre kezeljük. Ez a siker egyik záloga.

Mikor lehet alkalmazni a HIFU arcfiatalítást?

A HIFU egész évben alkalmazható eljárás.

KEZELÉS ELŐTT BETARTANDÓ

A kezelés előtt 3 nappal már ne használjon retinol-, glikolsav-, szalicilsav-. vagy AHA sav tartalmú kozmetikumot (figyeljen rá, hogy a szárító hatású, vagy zsíros, problémás bőrre készített drogériai termékek tartalmazhatnak szalicilsavat!)

A kezelés előtti héten ügyeljen arra, hogy bőre sértetlen és ép maradjon!

Ha a konzultáció és a kezelés közötti időszakban bármilyen változás történt, amely érinti az egészségügyi tesztet, kérjük, jelezze a kezelés megkezdése előtt (új gyógyszer, betegség stb.)!

A férfiak borotválkozzanak meg a kezelés előtt!

A kezelés napján már csak kímélő arclemosóval tisztítsa meg bőrét és ne használjon bőrradírt, sminket, krémet, púdert vagy más kozmetikumot!

Lehetőség szerint ne viseljen garbót vagy más, hosszított nyakú inget, felsőrészt!

Ékszereit vegye le érkezéskor!

Fájdalmas a kezelés?

A kezelés fájdalmas!  Ha nem fáj a kezelés, nem megfelelő energiaszinttel végzik a kezelést. Ez esetben nem is fogja hozni a várt eredményt.

Kezelés alatt enyhébb/ erősebb szúró, meleg érzést tapasztalhat, a kezelési mélységtől függően. Kérjük, a kezelés alatt adjon pontos és alapos visszajelzést a kezelőnek arról, mit érez kezelés közben. Amennyiben erős fájdalmat, főként, ha izom- vagy idegrángást tapasztal, kérjük, azonnal jelezze. Kérésére a kezelés közben is lehetőség van a már kezelt és égő terület hűtésére, nyugtatására.

Mi a teendő a HIFU ultrahangos kezelés után?
 •       A kezelést követően egy hétig javasolt fényvédő alkalmazása, minimum 30 faktoros, széles spektrumú (UVA, UVB), csak kalapban menjen ki a napra!
 •       Intenzív napozás, szolárium, szauna, magas hőhatás kerülése egy hétig.
 •       Kozmetikai eljárások kerülendőek 2 hétig.
 •       Ne feledkezzünk meg semmiképp fotó készítéséről kezelés előtt és után.

A változás hetek, hónapok alatt megy végbe, ha nincs egy olyan fényképünk,

ami viszonyítási alapként szolgál, kevésbé fogjuk látni a változást.

 •   A kezelést követően csak tiszta kézzel érintse meg bőrét!

A kezelést követő 2-3 napban kerülje az erős, intenzív izzadással járó sporttevékenységet!

A kezelést követő napokban hideg vízzel és gyengéd arclemosóval mossa arcát!

A kezelést követően egy hétig olyan nyugtató-hidratáló kozmetikumokat használjon, melyek nem irritálóak és nem zárják el a pórusokat!

Kérjük, a teljes gyógyulásig (de legalább a kezelést követő 1 hétig) ne használjon peelinget, tonikot, AHA, glikol- vagy szalicilsavas termékeket,alkoholt, retinolt vagy hydroquinoin-t tartalmazó vagy fehérítő hatású kozmetikumot.

A kezelést követő 1 hónapon belül ne végeztessen mikrodermabráziós, tűs-, rádiófrekvenciás-, vagy lézeres-, IPL-es kezeléseket!

A kezelést követő 2 hónapig ne végeztessen feltöltést fillerrel!

A kezelést követő 2 héten belül ne adasson be neurotoxin (botox) injekciót!

Milyen mellékhatások jelentkezhetnek?

A HIFU arcfiatalító kezelés nagyon biztonságos, de mellékhatások jelentkezhetnek. 

A kezelést követően bőrpír és duzzanat, ödéma tapasztalható pár órán vagy napon keresztül. Ez a kezelés erősségétől és az Ön egyedi bőrreakcióitól is függ. Amennyiben duzzanatot tapasztal, óránként 10 percre szorítson kendőbe csavart jeget a kezelt területre, este pedig emelje meg párnáját, amennyire csak lehetséges. Amíg a bőrpír el nem múlik, ne mossa arcát forró vízzel!  Ha szeretné, a pirosságot sminkkel eltüntetheti.

Ritkán, de előfordulhat, hogy apró piros csíkokat tapasztal, 1% hydrocortizonos kenőccsel kezelje. Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy hólyagok jelennek meg bőrén, ekkor antibiotikumos kenőccsel kenje be az érintett területet és lépjen kapcsolatba velem.  A bőre a kezelés után még egy hétig érzékeny lehet. Átmeneti, egy hétig tartó érzéketlenség szintén előfordulhat a kezelt területen. Ibuprofen alkalmazásával enyhítheti a kezelést követő gyulladást. Ha duzzanaton és bőrpíron kívül egyéb mellékhatást tapasztal, kérjük, azonnal jelezze nekem.

Kontraindikációk

Gyulladt bőrfelület, herpesz, nagyfokú rosacea, nyílt seb-sérülés, keloidra való hajlam,  véralvadásgátló szedése (pl.: Syncumar), epilepszia, bőrből kiinduló daganatos megbetegedés, fém implantátum esetén az HIFU kezelés nem végezhető el. Hyaluron által kezelt területeken 6 hónapig, valamint aranyszál alkalmazása esetén az aranyszál felszívódásáig sem végezhető HIFU kezelés.

Tekintsd meg áraimat! >

FONTOS!

Ez egy igen drága kezelés, a Natura Kozmetikában nagyon jó minőségű géppel dolgozunk, amely komoly minőség-ellenőrzésen átesett kezelőfejekkel rendelkezik. Vannak olcsó kezelések a piacon, amiket olcsó, kevésbé jó minőségű gépekkel végeznek. Fontos tudni, hogy ilyen mélységekben végzett elrontott kezelés bizony nagyon komoly esztétikai problémákat okozhat! Ez esetben fokozottan óvakodjunk a kuponos kezelésektől!

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!