Ismerd meg szalonomat, hivatásomat!

Natura Kozmetika – a megtalált harmónia

 

„A szépség belülről fakad!” De valljuk be, ahhoz hogy harmóniában legyünk önmagunkkal, nem elegendő a belső szépség. Külsőnk a belső világunkat tükrözi. Akkor vagyunk magabiztosak és sugárzunk harmóniát, ha külsőnk és a belsőnk egyensúlyban van. Megtalálni önmagunk középpontját, és mindezt a világnak tükrözni, azt érezni, hogy szépek vagyunk, a belső szépségünkhöz is hozzájárul. Mert mi a szépség? Nem racionális mértani formák eredménye, hiszen nem vonalzóval szerkesztenek emberi lényeket. A szépség talány. Maga a harmónia.

Ennek a teljességnek, a szépség szolgálatába állítom a tudásom, a gondosan kiválasztott kozmetikumokat, eljárásokat, elektrokozmetikai gépeket. Mindenkinek egyénre szabott kezelést állítok össze, olyan anyagokkal, amelyek a bőr pillanatnyi állapotának a legmegfelelőbbek, az adott kozmetikai problémára a legoptimálisabbak.

Mindent megteszek azért, hogy vendégeim teljesen kicserélődve, elégedetten, harmóniát sugározva lépjenek ki a kozmetikából. Prémium kategóriás kozmetikumokkal, gépparkkal és lelkesedéssel várom kedves régi és új vendégeimet.”

Héjja Izabella
Kozmetikus, Image peeling szakember, sminkes

Tanulmányaim

Kitől tanultam? Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mesterem, a legendás Vasváry Erika – aranykoszorús és életműdíjas kozmetikus mester – a fontos szakmai alappillérek mellett a szakma iránti szeretetet és elköteleződést, alázatot is belém oltotta.

 

Okleveleim

Folyamatosan képzem magam, a szakmai újdonságokat az elsők között alkalmazom. A legújabb kezelési trendeknek megfelelő gépparkkal dolgozom, amelyek a hagyományos kozmetikai kezelésekre épülnek. A kozmetikumok kiválasztásánál fontosnak tartom, hogy 100%-ban méreganyag-mentesek legyenek, a kezeléseket kizárólag természetes, laboratóriumi tisztaságú naturkozmetikumokkal végzem.

 

Szalonomban az Image Skincare és a Hyamatrix kozmetikumokkal dolgozom. Ha szeretnél bővebben olvasni arról, hogy miért   választottam a Hyamatrix márkát, olvasd el a velem készített interjút a témában!

 

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel tudsz. Szeretettel várlak!