--

Héjja Izabella – HYAMATRIX szakértő

 

Héjja Izabella kozmetikussal beszélgettünk, aki megosztotta velünk vendégei látványos átalakulásának történetét.

 Izabella, a Natura Kozmetika tulajdonosa az Oxygen Wellness újpesti központjában, nap mint nap kezeli vendégeit a HYAMATRIX termékeivel.

Kérem, meséljen pár szóban a szalonról, ahol dolgozik!

Natura Kozmetika az újpesti Oxygen Wellness szépségszalonban talált otthonra, és nem túlzás, ha azt állítom, hogy ma már ez a második otthonom. Ez egy olyan hely, ahol a test és a lélek harmóniája egymásra talál. Exkluzív, kellemes környezetben, a legújabb kezelési trendeknek megfelelő géppark és a leginnovatívabb kozmetikai termékek mellett a lágy zene, a finom illóolajok illatai, mind a vendégek megújulását szolgálják. A kozmetika exkluzív: egyszerre csak egy vendég tartózkodik nálam, így maximális odafigyelésben részesülnek, amíg szépülnek, relaxálnak. Ráadásul a Natura Kozmetika egy olyan komplexumban található, ahol nem csak a szépséggel kapcsolatos szolgáltatások képviselnek magas színvonalat, hanem a wellness, a fitness és az orvosi központ szakemberei is kimagasló minőségű szolgáltatásokkal várják a vendégeket, pácienseket. Az ide látogatók kényelmét szolgálja továbbá az étterem, játszóház, a kávézó és a mélygarázs is. Nem csak én érzem második otthonomnak ezt a helyet, hanem nagyon sok vendégem is.

 

Hogyan találkozott a HYAMATRIX termékeivel?

Szeretett mesterem, Vasváry Erika aranykoszorús mesterkozmetikus, a hamuba sült pogácsa mellé sok hasznos útravalót csomagolt. Az egyik ezek közül az volt, hogy ahol kozmetika témában legalább két cintányért összeütnek, azon részt kell venni! Ha csak egy gondolatot is ébreszt, már tanultam belőle és szakmailag fejlődtem. Megfogadtam a tanácsát, és valóban nagyon sok szakmai rendezvényen jelen vagyok, a lehető legtöbb továbbképzésen részt veszek és figyelemmel kísérem a szakmai innovációkat. A Beauty szakmai kiállításon rögtön felfigyeltem a HYAMATRIX termékekre és az elsők között végeztem el a szakmai tréninget valamint az összes képzésüket. Az elért eredmények és a vendégek öröme és köszönete miatt azóta is nagy lelkesedéssel használom a HYAMATRIX termékeit.

 

Miért választotta be termékkínálatába a HYAMATRIX termékcsaládot?

Mert az eredmények önmagukért beszélnek. A Beauty kiállításon és később a HYAMATRIX központjában bemutatott kezelések eredménye is meggyőző volt. Láttam a modellek metamorfózisát és mivel mindenben maximalista vagyok ezért miután meggyőződtem, hogy semmilyen káros adalékanyagot nem tartalmaznak ezek a termékek, nem volt számomra kérdés, hogy a HYAMATRIX termékei a vendégeim számára is elérhetőek lesznek.

Milyen kezeléseket végez leginkább?

A kozmetikámban minden korosztály jelen van és a legkülönbözőbb problémákkal keresnek meg. Igény van a serdülőkori és felnőttkor akné kezelésekre, pigment halványításra, rozaceára, de talán a leggyakoribb kérések az anti-aging kezelések. Ezek közül a HYAMATRIX kezelései kiemelkedő helyen szerepelnek. Hiszen egy alkalommal is látványos eredmény érhető el, de kúraszerűen alkalmazva igazi időutazással ér fel a bőr számára. Jó néhány évet fiatalodhatunk általa.

 

Szokott egyéb bőrproblémákat orvosolni a HYAMATRIX kezeléseivel?

HYAMATRIX hyaluronplasztikája valóban nemcsak az anti-aging kezelések során eredményes. Látványos javulás érhető el a szeborreás bőrök, a rozácea, a hegkezelések és a napégette bőrök esetében is.

 

Ön szerint minek köszönhető a HYAMATRIX eredményessége a bőrproblémák kezelése során is?

A hyaluronsav és a gyulladáscsökkentő anyagok helyreállítják a bőr szerkezetét. Arról pedig, hogy az eredmény valóban tartós legyen, a mátrix peptidek gondoskodnak. A mátrix peptidek ugyanis újra strukturálják a bőrszövetet, a bőr saját hyaluron termelését serkentik, megindítják és stimulálják a regenerációs folyamatokat, az elasztin valamint a kollagén bőrben történő szintézisét. Így nemcsak tartós eredményt érhetünk el, hanem a kezelést követő napokban (hetekben) egyre látványosabban fiatalabb, ragyogóbb, egészségesebb lesz az arcbőrünk. Összességében a HYAMATRIX egy olyan komplex terméket hozott létre, ami a világon egyedülálló. Teljes mértékben helyreállítja a bőr sejtközi mátrixát és ideális feltételeket biztosít a sejtek normális működéséhez.

 

Tudna pár szót mondani az otthoni használatra szánt termékekről?

A kozmetikámban elérhető a HYAMATRIX teljes otthoni termékpalettája. Az a tapasztalatom, hogy aki elkezdi a HYAMATRIX kezeléseket, igényli a HYAMATRIX termékeket az otthonában is. Ezek közül a legnépszerűbb termék a kétkomponensű bőrfiatalító komplexum, a korrekciós szérum mátrix peptidekkel és a szemránckrém, de természetesen van, aki a teljes termékpalettát használja.

 

Mik a visszajelzések a HYAMATRIX otthoni termékeiről?

A vendégeimnek soha nem ígérek csodát, inkább kellemes meglepetés érje, mint csalódás. Az egyik ránctalanító kúra során a vendégem nagyon szerette volna eltűntetni a száj körüli mély ráncokat, ezt az úgynevezett „panda vonalat”. Bevallom, hogy én sem hittem, hogy ez eltűntethető, és a véleményem nem is rejtettem véka alá. A negyedik kezelés után azonban küldött egy sms-t, hogy a legközelebbi találkozásunkra készítsem elő a panaszkönyvet, mert eltűntek a panda ráncai és én nem ezt ígértem! A receptet természetesen a barátnői is elkérték, és azóta ők is hozzám járnak.

Kiknek ajánlja a HYAMATRIX kezeléseket és az otthoni termékeket?

Mindenkinek, aki szeretne egészséges, ragyogó arcbőrt. És itt kiemelném, hogy nemcsak a hölgyeknek és nem csak a középkorú, idősödő vendégeknek ajánlom. A HYAMATRIX termékeit többen kipróbálták a férfi vendégeim közül is és nagyon jók a tapasztalataim az ő esetükben is.

De a fiatalabb korosztály számára is ajánlom, hiszen köztudott, hogy a kollagén termelés már a 20-as években lelassul, 30-40 év között drasztikusan lecsökken és szinte teljesen leáll 50-60 év között. A kollagén termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz és megjelennek az első ráncok, az arcbőr fénytelensége, petyhüdtsége és a kötőszövet lazasága. Tehát már a 20-as években is ellehet kezdeni a HYAMATRIX kezeléseket, nyílván a kezelés intenzitása, és időtartama eltérő a kor előrehaladtával. De vallom, hogy ahogy a betegségek esetében is, a megelőzés könnyebb, mint az orvoslás. A kollagén és a hyaluron kihagyhatatlan az öregedési folyamtok lassításában.

Szeretnéd te is Izabella segítségével, exkluzív környezetben, a HYAMATRIX kezelések fiatalító hatását megtapasztalni?
www.natura-kozmetika.hu

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!