--

Image Skincare 

Professzionális orvosi hatékonyságú hámlasztó és bőrápolási rendszer

 

Az Image Skincare az egyik leginnovatívabb márka a szépségiparban. Peeling rendszerével a bőrhámlasztás egy új generációját állíthatjuk a szépség szolgálatába. A biztonságos, aloe alapú kémiai peelingek (gyümölcssavak) megoldást kínálnak az öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, száraz bőrre. A kezelés után azonnal felélénkül a bőr színe, feltöltődik antioxidánsokkal, beindul a sejtműködés.

Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Minnie Driver, Bette Midler is az Image Skincare termékeivel szépül, a hazai sztárok közül Csomor Csillát és Pataki Zitát is meggyőzték a kezelések. Mondhatni, Image Skincare rajongókká váltak.

mesterséges tartósítószerektől mentes

nem tartalmaz petrolkémai anyagokat

nem tartalmaz parabént

nem tesztelik állatokon

az illatok 100% illóolaj-komplexek, nem okoznak allergiás tüneteket

Két technológia, amit csak az Image adhat

Vectorize technológia:

vektorizált hatóanyagok szabadalmazott keveréke – ez a technológia egyetlen más cégnél sem létezik jelenleg. Ez az egyetlen olyan komplex szérum, amely többféle hatóanyagot tartalmaz egyetlen szférába építve és azok ily módon jutnak a bőrbe. Hogy képzeljük el? A különböző hatóanyagok hagymahéjszerűen egymásra vannak rétegezve, és azok egyenként jutnak be a bőr rétegeibe, így egy hosszú, elnyújtott hatású komplex hatóanyag-hasznosulás történik. Napjainkig ez az egyetlen szféra, amely őssejteket is tartalmaz. Mindezeknek köszönhetően felülmúlhatatlan kozmetikai érzetet biztosít.

Őssejt technológia:

őssejt-kivonat és fitonutrins védi a bőr őssejt élettartamát, harcol a kronológiai öregedés ellen, véd az oxidatív stresszel szemben és regenerálja a DNS-t. A technológia védi az epidermisz őssejteket az UV-sugarak károsító hatása ellen, harcol a fény okozta öregedéssel szemben. Vitalizálja a dermisz őssejteket, amelyek a kollagén- és elasztin-termelésért felelősek. Halványítja az öregségi foltokat és elszíneződéseket, a sötét karikákat, csillapítja a rozáceás tüneteket, hatékonyan nyugtatja és feszesíti a bőrt.

Milyen bőrproblémákra kínál megoldást az Image Skincare?

 • Rozácea
 • Napkárosodott, pigmentált
 • Száraz, dehidratált bőr
 • Dohányzás
 • Tág pórusú bőr
 • Mikrodermabrázió után
 • Sebészeti beavatkozás után
 • Aknés bőr
 • Egyensúlyát vesztett bőr
 • Öregedésgátlás, korrigálás
 • Ránctalanítás, arcfiatalítás

A kozmetikában segítek kiválasztani az Ön bőrének leginkább megfelelő Image Skincare peeling kezelést. A kúra minden esetben több lépcsős: az első, illetve második kezelés egy bevezető enyhébb hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt az erősebb hámlasztásra.

Image enyhe designer peelingek

Az Image Skincare megújult összetételű designer peelingjei még hatékonyabb és még inkább regeneráló megoldásokat biztosítanak. Új koncepciót valósítanak meg a peelingezésben, ugyanis minden egyes kezelés, minden egyes peeling teljes mértékben személyre szabott. A kezelések további különlegessége, hogy egy lépésben hámlasztanak és táplálnak.

Az enyhébb peelingek az év bármely szakában biztonságosan végezhetők. Természetesen fényvédő használata kötelező jellegű a kezeléseket követően.

Ormedic bio lift

Helyre állítja a bőr egyensúlyát, regenerál, és fokozza a sejtmegújulást a fáradt, élettelen, fénytelen bőrnek.

Milyen bőrre ajánlom? Az egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

Ára: 19.000 Ft

Signiture facelift

Csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a hidratáltságról. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, a bőr élettel teli lesz és megújul. 

Milyen bőrre ajánlom? Kipirosodásra hajlamos, száraz, dohányos, fáradt, mikrodermabrázión átesett, zsíros, aknés bőrre.

Ára: 27.000 Ft

O₂ Lift kezelés

A luxus kezelés oxigénnel tölti fel a bőrt és friss, fiatalos megjelenését segítik kiváló hatékonysággal.

Milyen bőrre ajánlom? Valamennyi bőrtípusra, érzékeny, rozáceás, pigmentált, fáradt, dehidratált, fénykárosodott, idősödő bőrre, azoknak akik ragyogóvá, frissé, fiatalossá szeretnék varázsolni a bőrüket.

Ára: 19.000 Ft

 

Image erősebb designer peelingek

A kémiai peelingek segítenek eltávolítani a károsodott bőrsejteket, az erősségtől függően különböző mélységig. Javul a bőr textúrája, egészségessé és ragyogóvá, frissé válik a bőr. Minden bőrtípusnak kiváló kezelést nyújt, valamennyi életkorban.

Lightening lift

Csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat. 

Milyen bőrre ajánlom? Öregedő, pigmentált, aknés bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Wrinkle lift 

 Láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Csökkenti a gyulladást és eltüntetik a fénykárosodás jeleit.

Milyen bőrre ajánlom? Idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros/aknés bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Wrinkle lift FORTE

Ez az erős kezelés hozzáadott glikolsavval és feszesítő, valamint öregedésgátló innovatív eleggyel láthatóan csökkenti a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését.

Milyen bőrre ajánlom? Erősen idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros, aknés bőrre.

Ára: 27.000 Ft

acne lift

Hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát. Kettős hatással bír.  Csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja valamint csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.

Milyen bőrre ajánlom? Aknés, zsíros, aknéra hajlamos, idősödő, pigmentált bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Image haladó peelingek, „bootcamp” a bőrnek

Advanced acne (Beta lift)

 Gyorsan és hatékonyan kezeli a közepes és súlyos aknét. Nemcsak javítja a bőr megjelenését és érzetét, de hatékonyan csökkenti az erősebb aknés elváltozásokat, antibakteriális és fertőtlenítő hatást gyakorol, valamint redukálja a bőr túlzott faggyútermelését. 24 órán belül láthatók az eredmények!

Milyen bőrre ajánlom?
Aknés, zsíros, idősödő bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Perfection lift

Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.

Milyen bőrre ajánlom?
Öregedő, pigmentált, aknés bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Perfection lift FORTE

Tejsav, szalicilsav és resorcinol koncentrált elegye szinergiában hatva gyorsan és hatékonyan csökkenti az előrehaladott idősödés jeleit, az erős pigmentációt és aknét. Ez az extra erős kezelés már egyetlen alkalommal felfedi a fiatalos megjelenést.

Milyen bőrre ajánlom?
Erős öregedés, pigmentáció, akne esetén.

Ára: 27.000 Ft

Antiaging, hidratáló, tisztító kezelések

Image Max őssejtes kezelés

A kezelés maximális öregedésgátló hatást és luxus hidratálást biztosít egy időben. A leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA-savakat és új formájú C-vitamint tartalmazó progresszív hámlasztó kezelés, amely maximális korrekciót, megelőzést és táplálást (CPN) ad még a legelhanyagoltabb bőrtípusnak is.

Milyen bőrre ajánlom? Minden bőrtípusra megelőzésre, beleértve az érzékeny bőrt is, idősödő bőrre ahol a finom ráncok zavaróak, laza, fáradt bőrre, napfénykárosodott, száraz, dehidratált bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Iluma kezelés

A pigmentfolt az új ránc, vallják a tengerentúlon, és valóban, egyre többet foglalkozunk azzal, hogy bőrünk pigmentfolt nélküli, ragyogóan szép megjelenése akár éveket radírozzon le valós életkorunkból. Az Iluma a védett Vectorize Technology hatóanyag-szállító rendszer által a bőr legmélyébe is eljuttatja az erős növényi fehérítő anyagokat, így a szeplőtől a melazmáig bármilyen elszíneződést képes kezelni.

Milyen bőrre ajánlom? A hiperpigmentáció minden formájára.

Antioxidant, anti-aging arckezelés

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali Age later® átalakulás. Ez az átfogó kezelés a forradalmi Tri – C Complex és korrigáló hidroxisavak, erős peptidek, őssejtek és intenzív hidratáló összetevők egyedi keveréke.

Milyen bőrre ajánlom? Kipirosodásra hajlamos, gyulladt, száraz, dehidratált, pigmentált, napfénykárosodott, rozáceás bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Biomolekuláris lapmaszk kezelés

Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai Image Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. Már egyetlen lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna.

Milyen bőrre ajánlom? Valamennyi bőrtípusra, száraz, dehidratált, érzékeny, élettelen, pigmentált, idősödő bőrre. Egyenetlen bőrtónusra.

Feszesítő nyak- és dekoltázskezelés

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? Ez az eredményorientált kezelés a szépségiparban elérhető leginnovatívabb hatóanyagokkal tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti a laza bőrt. A feszesítő nyak- és dekoltázskezelés feltölti a bőrt, ragyogást nyújt a nyak és dekoltázs bőrének.

Milyen bőrre ajánlom? Pigmentált, ráncos, laza bőr kezelésére.

Ára: 27.000 Ft

Be clear tisztító arckezelés

Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusra megfelelő. A Be Clear tisztító arckezelés az akne valamennyi fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicilsavat vet be, nyugtató gyulladásgátló növényi hatóanyagok társaságában.

Milyen bőrre ajánlom? Zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Be clear tisztító peeling

Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, még az érzékeny bőrt sem irritálja.

Milyen bőrre ajánlom? Zsíros, aknés, aknéra hajlamos, érzékeny bőrre.

Ára: 27.000 Ft

Háttisztító kezelés

Ez a klinikai kezelés gyümölcsenzimeket, béta-hidroxisavakat és erős gyulladásgátló növényi hatóanyagokat egyesít a háton megjelenő makacs és sokszor zavaró akne ellen. Ez a klinikai kezelés a kémiai és a mechanikus hámlasztás kombinálásával, antibakteriális szalicilsavval és gyulladásgátló növényekkel gyógyítja a háton megjelenő pattanásokat.

Milyen bőrre ajánlom? Zsíros, aknés hát kezelésére.

Probiotikus tisztító arckezelés

Erősítő proboitikumos kezelés, mely kiegyensúlyozza a bőrt, segíti ellenállását a dehidratálással és az egyensúlyvesztéssel szemben. A joghurtalapú probiotikum a bőr természetesen előforduló flóráját támogatja, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és szupergyümölcs antioxidánsokkal táplálja a bőrt. A bőr egyensúlyát biztosítja.

Ára: 27.000 Ft

Feszesítő, átalakító kezelés

Revitalizáló és feszesítő kezelés, gondoskodik a sima, feszes megjelenésről. Új technológiával és hegyi borssal segíti a bőr jó közérzetét, csökkenti a stressz és a fáradtság látható jeleit. Hyaluronsavval támogatja a hidratálást,  ragyogóvá, egészségessé teszi a bőrt.

Ára: 27.000 Ft

„A K O Z M E T I K U S ! ! !
Kedves Iza! Hálásan köszönöm azt a profizmust és maximalizmust, amit minden kezelés alkalmával tapasztalok. A bőröm szépsége nem csak látszat, hanem a Te értő gondoskodásod és a prémium anyagok hatásnak köszönhetően minőségében is fantasztikus.
Külön köszönet kamaszkorú kislányom bőrének ápolásáért és a tanácsokért, hogy a szalonban megszerzett szépséget az otthoni ápolással még tovább fenn tudjuk tartani.
Még egyszer, köszönöm!”

Györgyi

„Kedves Iza! Köszönöm, hogy minden egyes alkalommal, amikor nálad járok sikerül eltüntetned az arcomról azt az időhiányt, amellyel másfél éves kislányom mellett, valószínű sok anyukához hasonlóan, én is küzdök, és neked köszönhetően ragyogó, kisimult arccal hagyom el a kozmetikát! Kiváló minőségű termékekkel dolgozol és mindig tudod, hogy az adott időben mire van az arcomnak szüksége! Kedves személyiségednek köszönhetően minden alkalom kikapcsolódás, amit veled tölthetek!
Török Rozália

„A 4. kerületben található a Natura-Kozmetika, Springday Health Club. Nagyon bájos a kozmetikai szalon hangulata. A kozmetikai szolgáltatások igen magas minőségben érhetők el. Juchheim kozmetikumokat és kezelést próbáltam. Iza nagyon kedves, magas szakmai tudással rendelkezik. Nagyon kellemesen éreztem magam. Ajánlom a helyet, biztosan fogok még jönni. Érdemes időpontot egyeztetni konzultációra, kezelésre.

Polyák Mónika

A peelingeket – különösképpen az erősebb változatokat – megfelelő termékek használatával elő kell készíteni és az utóápolás kötelező a kezeléseket követően! A legjobb eredményeket a kezelések kúraszerű, általában 6 alkalmas ismétlésével érjük el.

Image kezelések mellé szükség esetén a tisztító kezelés ajándék.

Szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Peeling előtti/utáni előírások

Bizonyos peelingek esetén allergiatesztet kell végezni. A kezelés fokozhatja a bőr érzékenységét, a bőr típusától, illetve az otthoni ápolástól függően. A mellékhatások között szerepelhet például szúró érzet, viszketéses irritáció, kipirosodás, duzzanat, húzó érzet, hámlás, a bőr varasodása.

A peeling előtt egy héttel
 • Függessze fel a retinol és A-vitamin tartalmú készítmények használatát.
 • Ne gyantáztasson, ne végeztessen elektrolízist, ne használjon depiláló krémet, ne menjen lézeres szőrtelenítésre.
 • Kerülje a napozást (természetes és mesterséges napozást egyaránt).
 • Ne menjen botoxra és töltésre.
 • Ne vegyen igénybe semmilyen kezelést, kivéve, ha azt kifejezetten javasolja Önnek a peelinget végző szakember.
A peeling napján
 • Ne használjon AHA, BHA és benzoil-peroxidos készítményt.
 • Semmilyen szárító vagy irritáló hámlasztó készítményt ne alkalmazzon.
 • A peeling napján a férfiak ne borotválkozzanak.
Rögtön a peeling után
 • A peeling után ne használjon olyan terméket, amelyet orvosa vagy kozmetikusa nem hagyott jóvá.
 • Az Image termékeket nyugodtan hagyja a bőrén a kezelést követő estén/éjszakán, teljesen biztonságosak.
 • A következő reggel kezdje el használni a Post Treatment Kit termékeket vagy az I Rescue Post Treatment Balm terméket, ahogyan azt kezelője javasolta Önnek.
Peeling után 1-7 napon

Reggel:

 • Arcát ORMEDIC balancing facial cleanser lemosóval és langyos vízzel mossa meg.
 • Teljes arcra vigyen fel ILUMATM intense lightening serum-ot, ami fehéríti és nyugtatja a kezelésen átesett bőrt.
 • Védje bőrét PREVENTION+ ultimate protection moisturizer SPF 50 krémmel, és szükség szerint ismételje felvitelét.

Este:

 • Arcát ORMEDIC balancing facial cleanser lemosóval és langyos vízzel mossa meg.
 • Vigye fel teljes arcra a the MAX stem cell creme terméket, az optimális korrigálás, védelem és táplálás céljára.
 • Opcionális: VITAL C hydrating enzyme masque terméket használhatja arra, hogy ha zavarja a hámlás, heti 2-3 alkalommal használva a hámlás láthatóan csökkenni fog. Közben pedig a pakolás antioxidánsokkal tölti fel és hidratálja a bőrt.
Bőrének egészsége miatt tartsa be a következő 5-7 nap során az alábbiakat:
 • Ne végezzen olyan tevékenységet, melytől kimelegszik, verejtékezik. Ez ugyanis gyulladást és pattanásokat idézhet elő (edzés, szauna, forró fürdő stb.).
 • Mindig meleg vizet használjon arcán és ne dörzsölje a bőrt. Kerülje a klórt.
 • A peeling után 2-4. napokon felléphet látható hámlás, de lehet, hogy nem tapasztal ilyet. A hámlás foka, mértéke nem mérvadó a kezelés eredménye szempontjából. Ha erősebben hámlik a bőre, tilos piszkálni, húzgálni a bőrt.
 • Ne tegye ki bőrét a napnak, védje, hogy a peeling teljes mértékben kifejtse jótékony hatását. A peeling fokozza a bőr fényérzékenységét, és növeli a leégés kockázatát. Az UV sugárzás hiperpigmentációt, szeplők megjelenését és napkárosodást okozhat. Javaslom, hogy lehetőleg tartózkodjon a szobában, és használja a Prevention+ Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 terméket minden nap.
 • Javasolt a peeling után az Image I – Conceal Flawless Foundation SPF 30 alapozót használni. Az alapozóban lévő összetevők biztonságosak, segítik a gyógyulást és további védelmet nyújtanak fény ellen.
 • Ne használjon 5-7 napig glikolsavas, retinolos, Retinol – A terméket, vagy amíg a bőre vissza nem nyeri normál állapotát. Ezért szükséges a Post Treatment Kit szett, amely gondoskodik a peeling utáni megfelelő otthoni ápolásról. A korábbi, rendszeres Image otthoni bőrápoláshoz 5-7 nap után térhet vissza. Az idő függ a végzett peeling típusától, illetve az egyén gyógyulási folyamataitól.
 • A férfiak ne borotválkozzanak 48 órán át a peelinget követően.
A bőr sérülését megelőzendő, tiltólista a peeling utáni 10 napra
 • ne piszkálja, vakarja, húzogassa a bőrt
 • ne vegyen igénybe lézer- vagy elektrolízis kezelést
 • ne menjen szoláriumba, és ne napozzon
 • ne vegyen igénybe bizonyos vegyszerek alkalmazásával járó hajkezelést
 • ne menjen arcgyantázásra, ne használjon depiláló terméket
 • ne vegyen igénybe esztétikai célú injekciós beavatkozást
 • ne vegyen igénybe másik kezelést, kivéve ha azt kezelője úgy javasolja

Rögtön a peeling után enyhe pirosság vagy duzzanat léphet fel, ami 24 órán belül rendszerint megszűnik. Néha előfordulhat átmeneti bőrelszíneződés, súlyos érzékenység esetén pikkelyes hámlás, de ez nagyon ritka. Ha ez zavaró, használhat Aquafort az érintett területen (gyógyszertárban beszerezhető). Ha a tünetek egy napnál tovább fennállnak hívjon fel.

Kontraindikációk

 • Isotreetinoin (Accutane) használata az elmúlt 6-12 hónapban.
 • Receptre felírt keratolitikus anyagok használata az elmúlt 7 napban (Retin-A/Renova, Azelex (azálsav), Tazorac (Tazarotene), Differin (Adapalene)
 • Hydrocortisone jelenlegi használata
 • A termékekre vagy összetevőkre ismert allergia vagy érzékenység
 • Allergia aszpirinre (szaliciles peelingek)
 • Bőrgyógyász jelenleg is kezeli a pácienst arcon lévő betegséggel
 • Gyógykezelés alatt áll a páciens súlyos szisztémás vagy autoimmun betegséggel
 • Fertőző betegségek
 • Sugárzás korábban a területen
 • Lézeres kezelés, kémiai peeling vagy dermabrázió
 • Herpes simplex vagy aktív fertőzés (profilaktikus kezelés szükséges kezelés előtt)
 • Hipertrófiás hegképződési hajlam
 • Terhesség, szoptatás
 • Megszállott „piszkálgatás” az arcon
 • Cukorbetegség bizonyos peelingeknél
 • Irritált, gyulladt bőr
 • Közepes-erős rozácea vagy gyulladt állapot
 • Napégés, szélégés, súlyos dehidratáltság irritációval
 • Tört bőr
 • Nyílt seb, gyanús elváltozás, vérzés, bazális sejtes karcinóma
 • Friss kozmetikai injekciók az elmúlt 5 napban
 • Bármely friss kozmetikai műtét

Ajánlatom

Az Image Skincare kezelés hatékonyságát és tartósságát jelentős mértékben befolyásolja az életmód. A tiszta étkezés, a megfelelő vitaminok és nyomelemek bevitele rendkívül fontos, azonban ez a stresszes, rohanó hétköznapokban  nagyon nehéz kivitelezni.

Éppen ezért kozmetikám vendégeinek szeretettel ajánlom az innovatív, kifinomult, klinikailag tesztelt Hush&Hush étrendkiegészítőt, mely proteinben, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag formulája tökéletes kiegészítője a mindennapos étkezéseknek, és hozzájárul az alak karbantartásához, a bőr fiatalon tartásához és a kiegyensúlyozott közérzethez.

További információért fordulj hozzám bizalommal!

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!