--

Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!

ELÉRHETŐSÉGEIM

www.natura-kozmetika.hu
1042 Budapest, Kassai u. 50-52/A fszt. 1.
info@natura-kozmetika.hu
+36 30 685 9805

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!

Adatvédelmi tájékoztató

13 + 9 =

Hol helyezkedik el az új kozmetikám?

Ha gyalog vagy tömegközlekedéssel érkezel:

Újpest-központban található a Kormányhivatal épülete mögött egy 4 emeletes társasházban, a metrótól, villamostól 5 perc gyalogos sétára.

Ha autóval érkezel:

Parkolni az utcán ingyenesen lehet, vagy 200 méterrel feljebb a Petőfi utca 7. szám alatt van egy őrzött kültéri parkoló. A parkoló nyitvatartása: 0-24, ára személygépkocsinak minden megkezdett óra 200 Ft.

Szalonetikett

Kedves Vendégeim!

A házirendet mindannyiunk érdekében, az esetleges félreértések elkerülése és a szolgáltatásaim nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztam létre. Bejelentkezésükkel, kezeléseim igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják a Házirendet.

A házirend 2019. június 1-től érvényes.

 1. A kozmetika megközelíthetőségéről részletesen itt lehet tájékozódni:

https://natura-kozmetika.hu/elerhetosegek/

 1. Mire számíthatsz nálam?

Amennyiben először jársz nálam egy hosszabb konzultáció (20 perc) előzi meg a kezelést, amely során minden fontos részletet megbeszélünk és egy pontos bőrdiagnosztika alapján teszek javaslatot a legoptimálisabb kezelésre.

Ha már voltál nálam kezelésen, egy rövidebb konzultációra ebben az esetben is szükség van, amikor megbeszéljük az eddigi tapasztalatokat, változásokat és a további elérni kívánt változásoknak megfelelő kezeléseket.

Mindig készítek fényképet a kezelések előtt és után, mert saját magamnak dokumentálom az eredményeket!

 1. Nyitva tartási idő

Hétfőtől péntekig: 8h – 20h előzetes bejelentkezés alapján!

Szombat, vasárnap: Zárva

(Esetenként ettől eltérhet, kizárólag esküvői szolgáltatások miatt!)

Állami ünnepnapokon zárva!

 1. Időpont foglalás/ módosítás/ lemondás

A kozmetikai szolgáltatásokat előzetes időpontfoglalással tudják a vendégeink igénybe venni, amennyiben nem kérnek időpontot, nem feltétlenül áll rendelkezésre szabad hely.

 • Időpont foglalás nyitva tartási időben lehetséges személyesen (1042 Budapest, Kassai u. 50-52/A fszt. 1.), mobilon (30/685 9805), messengeren  https://www.facebook.com/naturakozmetikabudapest/, vagy weboldaon keresztül. 
 • Ha nem veszem fel a mobilt, vagy nem válaszolok azonnal az üzenetre valószínűleg dolgozom, de amint tudlak mindenképpen visszahívlak/ válaszolok az üzenetre. Munkámnak nem feltétele a folyamatos online jelenlét, ezért ha sürgős inkább a mobiltelefont preferálom, mert így gyorsabban tudok majd reagálni.
 • Az előre lefoglalt időpont az esedékesség előtt minimum 48 órával módosítható vagy mondható le díjmentesen.  A hétfői időpontok lemondását, módosítását kérem, hogy (a hétvégét figyelembe véve) még előző hét pénteken jelezd!

24 órán belüli módosítás/ lemondás esetén 50% készenléti díjat számolok fel, bérletnél az alkalom lehúzásra kerül.

Amennyiben nem kerül lemondásra az időpont, de mégsem jelenik meg a vendég a lefoglalt időpontra,  készenléti díjként a kezelés 70%-át számolom fel.

Nem kiegyenlített készenléti díj esetén, illetve az utóbbi helyzet (lemondás elmulasztása és nem megjelenés) kettőnél többszöri előfordulása esetén – legnagyobb sajnálatomra-  az érintett vendégnek – nem áll módomban újabb időpontot adni.

 1. Érkezés/távozás rendje

Szolgáltatásaim igénybe vételéhez célszerű 5-10 perccel a kezelés megkezdése előtt érkezni. (Átöltözés, papucs vétele, stb.)

Késést maximum 10-15 percet tudok elfogadni, de így előfordulhat, hogy a késési idővel csökken a kezelési idő a többi vendég időpontjának betartása érdekében. A késésről mobiltelefonon kérek értesítést!

 1. A kozmetikában tiltott tevékenységek

Tekintettel a kozmetika tevékenységére, melyhez nyugodt és egészséges körülmények biztosítása szükséges, a kozmetikában dohányozni, alkoholt fogyasztani nem lehet.

  1. Kisállatokra vonatkozó szabályozás

  Szigorú higiéniai előírásaink biztosítása miatt semmilyen kis állatot nem tudok a kozmetikába beengedni.

  1. Tisztasági, egészségi kitételek

  Fertőző betegség esetén törvényileg tilos a szalon látogatása, beleértve az influenzás megbetegedéseket is.

  Kötelező a csere papucs, melyet a kozmetika biztosít.

  Esetleges egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok felmerülése esetén semmilyen felelősséget nem tudok vállalni.

  1. Bérletek és ajándék kártyák lejárati ideje

  A bérletek és ajándék kártyák 3 hónapig érvényesek. A lejárati idő után nem áll módomban a kezelések folytatása, illetve a bérletek lejáratának meghosszabbításához egyedi egyeztetés szükséges.

  Amennyiben a 3 hónapos lejárati időtől eltérő érvényességi időben állapodunk meg, az a  bérletre ill. ajándék kártyára feltüntetésre kerül.

  Házirendünk felmerülő kérdések szerint bármikor egyoldalúan módosítható.

  Köszönöm Kedves Vendégeim, hogy a Szalonetikett betartásával hozzájárultok rendezett üzletmenetünkhöz és a többi vendég nyugalmához.

  Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes időtöltést kívánok!

   

  Héjja Izabella

  Ha bármi

  KÉRDÉSED VAN

  Vedd fel velem a kapcsolatot!

  Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
  Szeretettel várlak!