--

A hagyományos rádiófrekvenciás kezelések már régóta nagy népszerűségnek örvendenek nemcsak a vendégek, de a szakemberek körében is. Itt az ideje, hogy ezt a kezelést még több jótékony hatással turbózzuk fel! Következő cikkemben szeretném nektek bemutatni a már nálam is elérhető frakcionált thermális rádiófrekvenciás kezelést.

Az orvos esztétika területén már régóta népszerű a rádiófrekvenciás kezelés, mondhatjuk, hogy ez az egyik legkedveltebb bőrfeszesítő és bőrfiatalító kezelés. Fokozza a kollagén újratermelődését, ezáltal késlelteti a bőr öregedési folyamatát. Halványítja a ráncokat, feszesíti a megereszkedett bőrt. Nincs szükség hatóanyag bevitelre, hiszen ezek a gépek már önmagukban is alkalmasak az arcfiatalításra, bőrfeszesítésre.

Hogyan működik a rádiófrekvencia (RF)?

A készülék kezelőfeje által kibocsátott rádiófrekvenciás hullám hőhatást kelt a bőrben, amely beindítja a szervezet kötőszöveti rostjainak újratermelődését. A kezelés hatására látványos bőrfiatalító hatást tudunk elérni, a célzott rádióhullámokkal, illetve az ezek hatására termelődő hő által számos jótékony folyamat indul be a bőr mélyebb rétegeiben.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Mire képes a frakcionált rádiófrekvencia?

Frakcionális Rf kezelőfeje által kibocsátott fókuszált Rf hőenergiája a fejen található érintkező pontokon keresztül jut a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejti jótékony hatását a kollagén rostokon. Szemben a hagyományos eljárással, bőr felszínén 200-500 mikron mélységű pontszerű hőkárosodást hoz létre, amely azonban nem okoz sérülést a köztes szöveti részeken. Ezeknek a mikro sérüléseknek köszönhetően beindul egy rendkívül gyors és természetes gyógyulási folyamat. Ennek a folyamatnak, valamint a kollagén rostok újratermelődésének köszönhetően a kezelés rendkívül látványos bőrmegújító és bőrfeszesítő hatást garantál.

Thermális RF

A Thermális RF egy rendkívül hatékony, nem invazív eljárás, amely szintén hosszú távú kollagén újratermelődést eredményez. A Thermal RF tökéletes és hatékony kiegészítése a Frakcionális RF kezelőfejnek, hiszen a hatását a Frakcionális RF kezelőfejen található mátrix-pontok között is kifejti, tehát ott is, ahol korábban nem kezeltük a bőrt. A két kezelőfej tökéletes és komplex megoldást kínál mind bőr fiatalításra, mind bőrfeszesítésre, mind pedig ráncok kezelésére.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Milyen esetekben ajánlom a kezelést?

A frakcionált thermális RF kezelés kiválóan alkalmazható arcfiatalításra, ránccsökkentésre, akne kezelésre, a hegek mélységének csökkentésére, pórusösszehúzásra, valamint a bőr textúrájának javítására. Mivel a kezelés a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását, gyors és igazán látványos eredményeket tudunk elérni. Eredményesen javítható az arckontúr, a petyhüdt, megereszkedett bőr újra feszessé válik, a ráncok pedig eltűnnek.

Ha te is szeretnéd kipróbálni, mire képes a frakcionált thermális RF kezelés, vagy csak szeretnél még többet megtudni róla, fordulj hozzám bizalommal, és mindenben segítek neked.

Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!