--

Kozmetikusként folyamatosan keresem az újdonságokat, a leghatékonyabb kezeléseket, amelyekkel segíthetek vendégeim bőrproblémáinak leküzdésében. Éppen ezért, mostantól szalonomban, a Natura Kozmetikában is elérhető a különlegesen hatékony SQT bio mikrotűs terápia, amely sokoldalú alkalmazhatósága, és látványos eredményei miatt már most vendégeim egyik legnagyobb kedvence.

Az SQT bio mikrotűs terápia hatékonysága abban a 3 millió mikrotűben rejlik, melyeket kézi masszázs segítségével juttatok a bőrbe. Rendkívül hatékony bőrmegújító kezelés, amely a bőr megújulási ciklusát 28 napról mindössze 7 napra rövidíti le, így természetes, biztonságos és látványos fizikai megújulást érhetünk el vele.

Mik is pontosan ezek a mikrotűk?

Az SQT ® Spongilla Spicules egyfajta szilícium-bio mikrotű, melyet az édesvízi szivacsokból nyernek ki. Szabad szemmel por állagúnak tűnik, míg mikroszkóp alatt hegyes rúdkristály vagy tompa csonttű látható. A szivacs tűcsontok szabad szemmel nem látható méretűek, éppen ezért nevezzük őket mikrotűnek. Mindössze 5 perces kézi masszázzsal 3 millió természetes szilícium bio mikrotűt juttatok a bőr középső rétegébe, amelyek nem szívódnak fel, de akár 48-72 óráig is megmaradhatnak a bőrben.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Hogyan hat a kezelés?

A szivacstűk a bőrben töltött idő alatt folyamatosan „bekapcsolva tartják” a szervezet természetes öngyógyító funkcióját, ezáltal serkentik a kollagén termelést. Miután letelik a 48-72 óra, a tű csontok a levált szaruréteggel együtt távoznak a bőrből. A bőrmegújulási folyamat lerövidülése miatt rendkívül hatékony és látványos bőrmegújító hatással rendelkezik. Mivel természetes tűcsontokat alkalmazok, ezért a kezelés sokkal természetesebb, a fertőzés kockázata pedig jelentősen csökken a fém mikrotűs kezelésekhez képest.

Milyen esetekben ajánlom az SQT bio mikrotűs kezelést?

  • akne kezelésre
  • hegek eltüntetésére
  • striák eltüntetésére
  • pigmentfoltok halványítására
  • tág pórusok kezelésére
  • finom ráncok eltüntetésére
  • megereszkedett bőr feszesebbé tételére

 

Mikrotűket használunk, akkor van felépülési idő is?

A kezelés elvégzéséhez nincs szükség érzéstelenítésre, nem okoz vérzést vagy sebet a bőrön, csak apró, szabad szemmel nem is látható mikrosérüléseket. A masszázs erősségétől, valamint a hatóanyagok típusától függően előfordulhat púderes vagy lemezes hámlás a kezelést követően, de más mellékhatást nem fogsz majd tapasztalni.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Próbáld ki te is ezt az igazán hatékony bőrmegújító kezelést, és búcsúzz el a bőrhibáktól!

Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!