--

Azzal már mindenki tisztában van, hogy a hyaluronsav pótlása elengedhetetlen a bőrünk számára.  Hiszen a kor előrehaladtával és a környezeti hatások miatt (pl. UV sugárzás, szennyezett levegő, dohányzás stb.) a hyaluronsav mennyisége folyamatosan csökken. Pedig a bőrünk rugalmasságának  megőrzéshez az egyik legfontosabb alkotó elem.

Arra a kérdésre, hogy milyen hyaluronsavat használjunk, már kevesen tudnak válaszolni. Ebben szeretnék most segíteni.

Nagy molekula vagy kis molekula?

A nagymolekulájú hyaluronsav molekulatömege 1000 kDa fölött van. Kozmetikumokkal nem tud behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, a hámrétegben tudja kifejteni a hatását, azt is csak rövid ideig, mert a hyaluronsav természetes közege az irha. A bőrfelszínén fejti ki hatását, optikailag simább lesz a bőrünk a használatával, de valódi eredményt, változást nem tudunk elérni általa.

A nagy molekulájú hyaluron csak injekcióval juttatható a bőr mélyebb rétegeibe!

A kismolekulájú hyaluronsav

Molekulatömege általában 500 kDa alatt van. Előállítása az egyik legdrágább összetevő, ami egy kozmetikumban előfordulhat. Ezt nagyon kevés kozmetikai készítmény tudja garantálni.

Kis méretének köszönhetően képes az irháig eljutni, ahol nedvességmegkötő tulajdonsága révén fejtheti ki intenzív hidratáló hatását. A hyaluronsavnak fontos szerepe van abban, hogy a dermiszben (ahol a kollagén és elasztin rostok találhatók, amelyek felelősek a feszes és rugalmas bőrért), megfelelő körülményt biztosítsanak ezeknek a rostoknak a működéséhez. Hiszen fokozni képes a kollagénszintézist , gátolja a kollagént lebontó enzimek működését, és serkenti a kollagén rostok elrendeződését stabilizáló enzimek termelését. Tehát hyaluronsav nélkül nem tudunk sejtszintű javulást elérni!

Melyik hyaluronsavas termék hatásos?

A Hyamatrix egyedülálló innovációja, hogy olyan destrukturált kis molekulatömegű hyaluronsavat hoz létre, amely az irháig képes akadálytalanul bejutni. A Hyamatrix Kutató Csoportja itt azonban nem állt meg a fejlesztéssel. A kis molekulatömegű hyaluronsavat kombinálja a mátrix peptidekkel amelyek a természetes hyaluronsav – fehérje kötődés kialakulását teszik lehetővé-hasonlóan az rha sejtközötti állományát alkotó természetes mátrixhoz. Így létre jön a sejtek számára egy olyan optimális környezet, ami biorevitalizáló hatású, azaz létre jön a kollagén szintézis és a dermisz elkezd újból úgy működni, mint fiatal korunkban. Ez tehát a hosszútávú bőrfiatalítás alapja.

A Hyamatrix kezeléseivel a szövetek, sejtek állapotát állítjuk helyre, újratermelődésüket segítjük elő.

A hyaluronsav jótékony hatása:

E

felelős a bőr megfelelő vízháztartásáért

E

az irha megfelelő mértékű strukturáltságáért (ami a rugalmas és a feszes bőr titka)

E

megfelelő közeget biztosít az optimális sejtműködéshez, a szöveti regenerációhoz, és a bőr mikrokeringéséhez

E

segít a rozácea töüneteinek az enyhítésében

E

gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatású

E

antioxidáns

A Hyamatrix kezelések és otthoni kozmetikumok képesek csökkenteni a bőr biológiai életkorát!

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel tudsz. Szeretettel várlak!