--

Hyamatrix – hatékony arcfiatalítás
tű nélküli hyaluronplasztika

 

A Hyamatrix termékei eredeti bioaktív összetételű kozmetikai készítmények, amelyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és mátrix peptidjei alapján készülnek. A Hyamatrix mátrix peptid a cég egyedi fejlesztése, amelyek megkötik a hialuronsavat a bőrben, javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt. Az új formulának köszönhetően a Hyamatrix kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt. A bőrfiatalító kezelés eredménye a tartósan fenntartható és visszanyerhető fiatalság!

Mire képes a Hyamatrix?

 • Leállítja a bőr öregedési folyamatait
 • Javítja a bőr színét
 • Kisimítja a ráncokat
 • Regenerálja a fáradt bőrt
 • Serkenti a nyirokkeringést
 • Hosszútávú anti-aging és bőrfeszesítő hatással bír
 • Növeli a szükséges nyomelemek keringését
 • Segít a faggyútermelés csökkentésében, és tisztítja a pórusokat
 • Csökkenti a hiperpigmentáció erősségét
 • Táplálja a sejteket, és segíti a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe
 • Nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma
 • Kíméletes, injekciómentes kezelést kínál
 • Nincs a botoxhoz hasonló idegblokkoló hatása
 • Hatékony megoldás minden 30 év feletti, szépülni vágyó vendég számára

Hyaluronplasztika tű nélküli mezoterápiával

A kezelés célja

Bőrfiatalítás és ránctalanítás, a bőr szöveteinek újjáépítése és hidratálása. Pótolja a csökkent hyaluronsav-szintet.

A kezelés hatása

Csökkenti és feltölti a már kialakult ráncokat, azonnali lifting hatás érezhető. A bőr tartószerkezete regenerálódik, a nyomelemek keringése serken a szövetekben. A bőr friss és hidratált lesz, csökkennek a rozáceás tünetek és a pigmentfoltok.

A kezelt terület: arc, nyak-dekoltázs
Kezelési idő: 40-60 perc

Ára:

arc: 39.900 Ft

nyak-dekoltázs: 49.900 Ft

Hyamatrix hexamatrix kezelés

A kezelés célja

Látványos, azonnali eredmény elérése: fiatalosabb, frissebb bőrkép biztosítása a kezelést követően azonnal, hosszabb távon revitalizáló anti-aging hatás biztosítása.

A kezelés hatása

Igazi csodafegyver a mimikai ráncok ellen. A kezelés során használt különleges HPC Pro ampulla hexapeptid-8 tartalmának köszönhetően azonnal kisimul és felfrissül az arcbőr, eltűnnek a fáradtság és a stressz jelei.

Azonnali arcfiatalítás: a mimikai ráncok mélysége látványosan csökken, a bőr kisimul, feszesebbé válik. Halványodnak a szem alatti karikák, az arc bőre szebb, élettel telibb lesz a kezelés után. Hosszú távú hatásként: hatékony regeneráció, bőrmegújító hatás és hidratáció.

A Hexamatrix hatóanyagai:
Különleges peptid-tartalom: segít ellazítani a mimikai izmokat, ezáltal kisimulnak a rögzült ráncok, mélyebb barázdák. Antioxidáns hatás, meggátolja a kötőszöveti rostok károsodását, elöregedését. Kiemelkedő szövetregeneráló hatás.
Hyaluronsav: azonnal látványos hidratáció

A kezelt terület: arc, szemkörnyék (opcionálisan nyak-dekoltázs)
A kezelés ideje: 60-90 perc

Ára: 

arc: 35.800 Ft

nyak-dekoltázs: 52.700 Ft

Hyamatrix szemkörnyékápoló kezelés

A kezelés célja

Azonnal jelentősen csökkennek a szem körüli barázdák.

A kezelés hatása

Felfrissül a szem környéke, eltűnnek a fáradtság és a stressz jelei. Halványodnak a szem alatti karikák.

Kezelt terület: szemkörnyék
A kezelés ideje: 30-40 perc

Ára: 18.900 Ft

Hyaluronplasztika kaméleon maszkkal

A kezelés célja

A vízhiányos bőr különleges ápolása, táplálása, feszesítése.

A kezelés hatása

Hidratál, kisimítja a felületi ráncokat, csökkentik a mély ráncokat, azonnali lifting hatást tapasztalhatunk. Javítja a bőr mikrocirkulációját, csökkenti a szem alatti karikákat és az esetleges ödémát, valamint a rozáceát. Hat alkalmas kúrában a bőr saját hyaluronsav termelése fokozódik. Ez az a kezelés amikor azt tapasztaljuk, hogy hétről hétre egyre szebb a bőrünk, egyre fiatalosabb.

Kezelt terület: arc, arc-nyak-dekoltázs 
A kezelés ideje: 60-80 perc

Ára:

arc: 36.800 Ft

arc-nyak-dekoltázs: 52.900 Ft

„Évek óta hűségesen járok a Natura Kozmetikába Izához Újpestre. Nagyon igényes a hely, mint a sportolni, mint az ellazulásra vágyók megtalálják a kívánt szolgáltatást a Springday edzőtermen belül.
Iza rendkívül nagy szakmai tudással és maximalizmussal kezeli vendégeit. Izgatottan várom újabb és újabb időpontjaimat. Kezei alatt szépül és ellazul az ember. Ajánlott termékeit pedig előszeretettel használom otthon is. Szívből ajánlom mindenkinek! 5*

Erdődi Györgyi

„Január elején kezdtem Iza kozmetikájába járni. Akkor az arcom rozáceás és vízhiány is volt. 3 hónap alatt teljesen rendbe jött a bőröm.

Kipróbáltam a cellulit-kezelést is, 5hét folyamatos használat után látványosan megváltozott a lábam és a fenekem állaga, ez a kezelés is nagyon hatásos! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Iza kezeléseit!en.”

Kenéz Tímea

„A Natura kozmetikában nagyon kellemes és harmonikus a környezet. Iza mindig tudja, hogy mi az a kezelés amivel egészséges, ragyogó lesz a bőröm és még tudom őrizni a fiatal megjelenésemet is. Az Image skincare, a HYAMATRIX és a HIFU kezelések is szívből ajánlom.

Deák Zsuzsanna

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!