--

A kor előrehaladtával, a bőr öregedésével egyre több ránc jelenik meg az arcon. Ez a jelenség sajnos mindenkit érint, nem lehet elkerülni, viszont tenni lehet ellene. Következő cikkemből megismerheted a ráncok kialakulásának okait, és elmondom azt is, hogyan őrizheted meg bőröd fiatalságát.

A rendszerek kialakulásának több oka is lehet, nemcsak a bőr természetes öregedése. Ha nem iszol elegendő folyadékot, a bőröd kevésbé lesz képes regenerálódni, veszít a feszességéből, ami később a ráncok kialakulásához vezet, ezt a jelenséget pedig még tovább fokozza a bőrben található természetes hyaluronsav szint csökkenése is.

Mimikai ráncok

Az arcizmok természetes mozgásából adódóan egy bizonyos idő elteltével kialakulnak a mimikai ráncok. A mosolygás, hunyorgás, vagy a sokat használt különböző grimaszok is mimikai ráncok kialakulásához vezetnek, ami a száj és a szemek környékén, valamint a két szemöldök között alakul ki. Ezek a ráncok később tovább mélyülnek, ahogy öregszik a bőr, és folyamatosan veszít rugalmasságából.

Tipp:

A HIFU Pen kezelésemmel a nehezen hozzáférhető, ívelt, csontos területeken, illetve a szemkörnyéki területeken tudunk hatékony anti-aging kezelést végezni. Akár 5-10 évvel is fiatalabbá teszi a kinézetet, miközben a bőr állapota a kezelést követő 6 hónapban folyamatosan javul.  A kezelt területen már a kezelést követően meglátszik az azonnali fiatalító hatás.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Az egyre mélyülő ráncok

Ahogy öregszünk, a bőr természetes kollagén és elasztin termelése fokozatosan csökken, emiatt veszít feszességéből, rugalmasságából. A ráncok először apró, vékony vonalakként jelennek meg a bőrön, amik később fokozatosan, és sajnos egyre látványosabban elmélyülnek. Léteznek olyan kezelések és készítmények, amelyek képesek serkenteni a kollagén és elasztin termelést, ezáltal javítani a bőr megjelenésén. A rendszeres, és a bőr típusának megfelelő bőrápolási rutin szintén nagyon fontos, hiszen így hatékonyan tudjuk késleltetni a bőr öregedési folyamatait.

TIPP:

A bőrbe olvadó arany-selyemfehérje szálak egyedülálló lifting hatást idéznek elő. A kezelendő területekre helyezett arany-selyemfehérje szálak egy különleges szérum hatására aktiválódnak, és a bőrben feloldódva fejtik ki feszesítő, fiatalító hatásukat. Már az első kezelést követően, azonnal érezhető a „lifting effektus”.

Fényvédelem nem csak napimádóknak

A túlzott napfény, a nem megfelelő fényvédelem, de még az elektronikai eszközök által kibocsátott kék fény is a bőr idő előtti öregedéséhez, ezzel együtt ráncok kialakulásához vezet. Nem győzöm hangsúlyozni vendégeimnek, hogy mennyire fontos a fényvédelem, és nem csak a forró nyári napokon, hanem az év minden napján. Ha erre nem figyelünk oda, a ráncok mellett könnyedén kialakulnak pigment foltok, súlyosabb esetben pedig akár bőrrák is.

TIPP:

Az Image Skincare kifejezetten magas, SPF 30, valamint SPF 50 védelemmel ellátott fényvédői egész évben védelmet nyújtanak a káros UV sugarak, az elektronikai eszközök által kibocsátott kék fény, valamint az egyéb káros környezeti hatások ellen. Ápoló összetevői hidratálják és védik a bőrt, és segítik megőrizni a bőr fiatalságát és üdeségét.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Ha te is szeretnél többet tenni bőröd fiatalságáért, keresed a tökéletes kezelést, amellyel csökkentheted a már meglévő ráncaidat, de nem tudod melyik lenne számodra a megfelelő, akkor várlak szeretettel a Natura Kozmetikában, ahol segítek megőrizni bőröd egészségét és fiatalságát.

Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!