--

A Lifting kezelések legújabb technológiája elérhető a Natura Kozmetikába is. Ragyogó, fiatalos arcbőr egyetlen kezeléssel? Fiatalodj akár 5-10 évet HIFU Pen arckezelésemmel!

A hollywoodi sztárok egyik kedvenc arckezelésre a HIFU Pen kezelés, hiszen valóban látványos eredményeket garantál már az első kezelés után is.

A HIFU Pen a HIFU (fókuszált ultrahang) technológián alapszik, azonban a szalonomban – a hagyományos soros HIFU mellett – a Microson HIFU Pen is elérhető. A HIFU Pen készülék segítségével a nehezen hozzáférhető, ívelt, csontos területeken is képesek vagyunk hatékony bőrfiatalításra. Ha zavarnak a mimikai ráncok, esetleg szeretnéd kihasználni az ámulatba ejtő bőrfeszesítő hatást, akkor ezt a kezelésemet mindenképpen érdemes kipróbálnod.
napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Milyen problémákra nyújt megoldást a HIFU Pen arckezelés?

  • Bőrfeszesítésre
  • Mimikai ráncok csökkentésére
  • Szemöldök megemelésére
  • Arcfiatalításra
  • Állvonal megemelésére
  • Bőrkép javítására

A HIFU Pen segítségével végzett kezelés kiválóan alkalmas a szemhéj petyhüdtségének, valamint megereszkedésének csökkentésére, és toka feszesítésre egyaránt. Minimális kellemetlenséggel érhető el a látványos face-lifting hatás, amely már a kezelést követően is, azonnal látható.

Minek köszönhető a látványos arcfiatalító hatás?

A HIFU Pen a kezelt területeken kontrollált hősérülési pontokat hoz létre, maximum 4,5 milliméter mélységben. Ahogyan ezek a hősérülési pontok gyógyulnak, a bőr feszesebbé, élettel telivé válik, ennek köszönhető ez a rendkívüli fiatalító hatás. A változás természetesen minden esetben egyén függő, de azt nyugodtan elmondhatom, minimum 5-10 évvel tűnsz majd fiatalabbnak a kezelés után.

Hogyan hat a kezelés?

  • 1,5 mm-es mélységben regenerálja és újraépíti az elasztin rostszerkezetet, ennek köszönhetően csökkenti a ráncokat
  • 3 mm-es mélységben a kollagén rendszer rekonstrukciójával érhető el a face-lifting hatás
  • 4,5 mm-es mélységben feszesíti az arcszövet tartó struktúráját

Ennek a háromféle hatásnak köszönhetően érhető el a tartós, és valóban látványos bőrfiatalító hatás, a végleges eredmények 2-4 hónap elteltével alakulnak ki, és válnak tartóssá. Egyedülálló hatása annak köszönhető, hogy olyan mélységekben is képesek vagyunk javítani a bőr általános állapotán, ahol más, hagyományos kozmetikai eljárásokkal nem lennénk. A kezelés kombinálható a hagyományos HIFU kezeléssel is, így fokozva a rendkívül hatékony anti-aging eljárás hatását.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Okoz bármilyen kellemetlenséget a kezelés?

A kezelés minimális kellemetlenséggel járhat, nem okoz fényérzékenységet, így egész évben bármikor, biztonsággal elvégezhető. Nincs felépülési idő, a hatás azonban valóban azonnali, és rendkívül látványos.

Ha te is fiatalos, sima és üde bőrre vágysz, próbáld ki HIFU Pen kezelésemet, és fiatalodj 5-10 évet egyetlen kezeléssel, pont úgy, ahogyan a hollywoodi sztárok teszik.

Ha számodra is fontos, hogy bőröd minden élethelyzetben azt a törődést, ápolást kapja, amire valóban szüksége van, várlak szeretettel a Natura Kozmetikában!

Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!