--

Rengeteg féle fiatalító, lifting hatású kezelés létezik, van azonban egy, ami amelett, hogy nem invazív kezelésről beszélünk, mégis elképesztően hatékony, és látványos fiatalító hatást garantál, ez pedig nem más, mint a bőrbeolvadó arany-selyem fehérjeszál behúzás. Nézzük, mitől ennyire különleges ez a kezelés.

A nem invazív kezelés azt jelenti, hogy még a leglátványosabb eredmények eléréséhez sincsen szükség tű használatára, nem okoz fájdalmat, de még csak sebészkés alá sem kell feküdnöd. A hagyományos szálbehúzás tű használatával történik, számolni kell gyógyulási idővel, illetve fájdalommal is a kezelés során. Ha te sem szeretnéd a kellemetlen érzést okozó kezeléseket, és egy teljesen fájdalommentes, mégis elképesztően hatékony bőrfiatalító kezelést keresel, akkor szeretném a figyelmedbe ajánlani legújabb luxus kezelésemet, a Dr. Juchheim arany-selyemfehérjeszál behúzást.

Mitől különleges a Dr. Juchheim bőrbeolvadó arany-selyemfehérjeszál kezelés?

Ez egy rendkívüli feszesítő hatású anti-aging kezelés, ahol nem használunk tűt a szálak bőrbejuttatásához, hiszen ezek úgynevezett bőrbeolvadó szálak. Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy ezek a szálak a bőr mélyén is kifejthessék hatásukat, nincsen szükség invazív beavatkozásra, mindössze csak egy különleges szérumra. A szérum aktiválja a kezelendő területre helyezett arany-selyemfehérje szálakat, amelyek feloldódnak a bőrben, és azonnali hatást fejtenek ki. Már rögtön az első kezelés után szemmel látható az azonnali lifting effektus, a bőr feszesebbé válik, visszanyeri fiatalos, üde kinézetét.

Milyen bőrre, és milyen problémákra ajánlom a Dr. Juchheim arany-selyemfehérjeszál behúzás kezelést?

A leglátványosabb hatást fáradt, dehidratált, öregedő bőrök esetén tudjuk elérni. A kezelés kiválóan alkalmas még a bőr természetes kollagén termelésének stimulálására, az idő folyamán elveszített fiatalos arckontúr visszaállítására, valamint a pórusok méretének csökkentésére is. A kezelés az egész arcon elvégezhető, de hatékonyan alkalmazható nyakon, dekoltázson is.

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Hogyan zajlik a kezelés?

Először is megtisztítom az arcot, majd a tonizálást követően eltávolítom az elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket a bőrről. Ezután egy kellemes, de annál hatásosabb lifting masszázst alkalmazok, és felhelyezem a kezelendő területre az arany-selyemfehérje szálakat, melyeket alaposan belemasszírozok a bőrbe. A kezelés lezárásaként egy extra védő és tápláló szérumot, valamint lezáró krémet használok.

Elég egyetlen kezelés a tartós eredményért?

Mint a legtöbb fiatalító kezelés esetében, itt is a kúraszerű alkalmazást javaslom. Ez azt jelenti, hogy a tartós anti-aging hatás eléréséért 4 héten át heti 1 kezelést javaslok, majd 2-3 hónap után célszerű megismételni ezt a kúrát.

Mennyibe kerül?

»  Arany-selyemfehérjeszál behúzás egész arc (5 szállal): 40 000 Ft

» Arany-selyemfehérjeszál behúzás egész arc-nyak-dekotázs (10 szállal): 60 000 Ft

» Extra szál/db: 2 500 Ft

napi arcápolási rutin reggeli esti rutin lépései natura kozmetika budapest

Ha Te is szeretnéd valódi luxus kezeléssel, teljesen fájdalommentesen visszaszerezni bőröd elvesztett fiatalságát, várlak szeretettel a Natura Kozmetikában, ahol mindez egyetlen kényeztető kezeléssel lehetséges!

Akik már kipróbálták a bőrbe olvadó arany-selyemfehérjeszál kezelést

Izaaa, legalább tíz évet fiatalodtam. Ha nem velem történik, nem hiszem el! Nagyon köszönöm!

Hihetetlen ez a változás! Lemondom a botox időpontomat!

Nem hittem, hogy létezik ilyen változás a valóságban!

Nincsenek szavak, hogy kifejezzem a hálát, amit érzek ezért a változásért! A bőröm feszesebb, tömörebb, simább! Ahogy mondtad, újból jó tükörbe nézni ezután a kezelés után!

Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!