--
Egy olyan témát hoztam, ami sokakat érint, ám többnyire ezt nem valljuk be. Ez az önbizalomhiány. A bőrállapot igenis hatással van az önbizalomra, hiszen ha bőrünk ápolt és egészséges, akkor megváltozik az önmagunkról alkotott kép, s másképp viszonyulunk környezetünkhöz. Ám abban az esetben, ha bőrünk problémás, és ezt nem kezeljük vagy nem szánunk rá időt, akkor semmi önbizalmunk nem lesz, és a világ ellen fordulunk. De mit lehet tenni az önbizalom építés érdekében? Ezt megtudhatod cikkemből.

Hogyan függ össze a bőrállapot és az önbizalom?

Az önbizalom és a szépség kéz a kézben jár. És bár nincs egy meghatározott elv, ami megadhatná a szépség kritériumait, de közös nevező lehet az ápolt külső. Számos tanulmány vizsgálta már, hogy mi kell ahhoz, hogy a nők magabiztosak legyenek, és szépnek lássák magukat. Te mit gondolsz: mi lehet az első a listán?

Az önbizalom építés első lényeges eleme nem más, mint a tiszta, problémamentes bőr. Talán ez meglepő lehet annak fényében, hogy sokan a súlyfelesleg leadására gondolnának elsőként, pedig ez csak a második önbizalom növelőnek számít. A legtöbb nő úgy gondolja, hogy a tiszta, puha, problémamentes bőr sokkal magabiztosabbá teszi őket, mint bármi más. Nagyon zavaróak lehetnek még a karikás, puffadt szemek, melyek reggel, a tükörbe nézve különösen fájónak hatnak, hiszen ezeket még sminkkel sem egyszerű elfedni. A legjobb orvosság a pihenés, de kozmetikai kezelések is segítenek eltüntetni a karikákat szemek alól.

Bőrprobléma=önbizalomhiány?

Ha problémás bőrrel rendelkezel, az negatívan hat az önbecsülésre, ami nem csak önmagadra, hanem a környezetedben lévőkre is hatással van. Fontos belátni, hogy mi okozza az önbizalom hiányát, és ez ellen tenni. Ha valamilyen zavaró bőrprobléma miatt érzed kellemetlenül magad, akkor sincs okod kétségbe esni. Egy-egy bőrprobléma ma már kezelhető, hiszen a kozmetika világában számos olyan hatékony kezelés áll rendelkezésre, melyek kifejezetten egy adott bőrprobléma orvoslására specializálódtak. De egyetlen kezelés nem elegendő a sikerhez! Van olyan kozmetikai kezelés, ahol már egyetlen alkalom is látványos eredményt hoz, de ha tartós változást szeretnél, akkor célszerű a kozmetikus által ajánlott gyakorisággal igénybe venni a kezeléseket. 

De hogy jön az önbizalom a kozmetikai kezeléshez?

A válasz könnyű: A kezelés hatékonyságát látva szebbnek érzed bőröd, magabiztosabbá válsz kívül-belül, és búcsút inthetsz a belső szorongásnak, amit a problémás bőr okozott. A kisugárzásunk hatással van a környezetünkre, és ha pozitív irányba változunk, ezáltal a világunk is jobbá válhat. Ez is pillangóhatás.
onbizalom borallapot kozmetika natura borproblema kozmetikai kezeles onbizalom epites

Ajánlatom:

Szeretnék segíteni abban, hogy magabiztosabbá válj, ezért számos speciális kozmetikai kezelést kínálok szalonomban. A Natura Kozmetikában minden kezelés személyre szabott, ami kifejezetten a Te problémádra irányul. Vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük mire is van szüksége bőrödnek! Addig is nézz körül, hogy milyen szolgáltatásokat kínálok:

Mi tehet még magabiztossá?

Az önbizalom építése, legyen szó bőrödről, testedről vagy általában önmagadról, egy személyes utazás, amely sok időt, munkát és önismeretet igényel. Íme néhány tippem a kozmetika kezelésen túl:

Ne hasonlítgasd magad másokhoz!

A közösségi médiában folyamatosan olyan képeket látsz, amelyekről sugárzik a tökéletesség? Tökéletes test, tökéletes bőr, tökéletes haj… egyetlen bőrhiba sem látszik…Ez nem a valóság! Mindannyiunk bőre más, és ez (is) tesz minket egyedivé és gyönyörűvé. Ne dőlj be a retusált, tökéletesen beállított képeknek, hiszen ezek azt sugallják, hogy neked is ilyennek kellene lenned. Pedig nincs tökéletes ember, és Te se erre törekedj, hanem arra, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Kényeztető szépségrituálék

A szépségápolási rituálék nagyszerű módjai annak, hogy jobban megismerd bőrödet, és élvezd a tudatos bőrápolást. A legjobb, ha természetes alapanyagokból készült termékekkel ápolod bőrödet. Ezek a szépségápolási termékek a bőr funkcióinak javítására összpontosítanak, hogy a változás valóban tartós és látható legyen. Javaslom, hogy legalább 28 napig használj egy-egy új terméket, hogy valóban lásd annak előnyeit.

onbizalom borallapot kozmetika natura borproblema kozmetikai kezeles
A legfontosabb dolog, hogy a bőr azért van, hogy megvédjen – nem ez határoz meg téged. De megfelelő ápolása nélkülözhetetlen, mivel ennek hiánya ráerősíthet a bőrproblémára vagy újakat hozhat elő, ami egyenes út az önbizalomhiányhoz. A Natura Kozmetikában segítek, hogy a bőrállapot ne legyen akadálya az magabiztosságnak. Várlak szeretettel budapesti szalonomban!
Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel tudsz. Szeretettel várlak!