--

Füllyukasztás

 

Kicsiknek és nagyoknak, fiúknak és lányoknak a Studex kiváló eszközeit és minőségi steril fülbevalóit alkalmazom a füllyukasztás során.

Ez egy speciális, zárt rendszer, minden fülbevaló egyesével van csomagolva és sterilizálva. A fülbevalót tartalmazó kapszula kilyukasztja a fület, és a zárókapcsot is a fülbevalóra pattintja, ezért nem lehet hozott fülbevalót alkalmazni. A füllyukasztás vérzés nélkül, másodpercek alatt zajlik le a fülcimpa és a porcos rész esetében is.

Orvosi fém nikkelmentes, aranyozott vagy titán dioxidos fülékszerekből választhat a vendég.

Fontos információk a professzionális füllyukasztásról:

Hogyan történik a füllyukasztás?

A füllyukasztás előtt a fülbevaló kiválasztása és a fül fertőtlenítése történik. Ezután bejelöljük a leendő fülbevaló helyét, majd belőjük az ékszert. A belőtt fülbevalónak a fülcimpában 3–4 hétig, a porcban 12 hétig kell maradnia.

Naponta két alkalommal speciális oldattal be kell ecsetelni a lyukat és mind jobbra, mind balra egy fél fordulatot el kell fordítani az ékszert, hogy elősegítsük a lyuk kialakulását. Saját fülbevalót csak ezután ajánlott használni.

Hogyan ápoljuk a fület?

Bár a Studex termékek előírás szerinti használata esetén ritkán lépnek fel komplikációk, a problémamentes gyógyulás érdekében érdemes a következő, utókezeléssel kapcsolatos tanácsokat megfogadni.

● A fülbevalót, illetve a fület csak alapos kézmosás után érintsük meg.
● Naponta legalább két alkalommal – a fülbevaló kiszedése nélkül – tisztítsuk meg a fület elöl és hátul a Studex vagy a MediSept™ Ear Care Solution nevű termékkel, vagy használjuk a MediSept™ Ear Care Gel terméket. Ezután kétszer-háromszor forgassuk meg a fülbevalót félig a fülben, 180°-kal balra, illetve jobbra. Ezzel elkerülhetjük, hogy a hajunk rácsavarodjon fülbevaló szárára. Tisztítás közben maradjanak szárazok a fülek!

Mit ne tegyünk füllyukasztás után?

● Szükségtelenül ne szedjük ki a fülbevalót, illetve ne nyúljunk a fülhöz.
● Ne toljuk fel a pillangókapcsot a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevalószár végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizzük a kapocs mögötti részt – simának kell lennie.

Hogyan ápoljuk a fület füllyukasztás után?

● 6 hétig hagyjuk a fülben a fülbevalót, ne szedjük ki (12 hétig, ha a porcban helyezkedik el).
● 6, illetve 12 hét után kivehetjük a fülbevalókat, és másik, szintén post-type fülbevalókat (olyan típusú fülbevaló,
melynek hosszabb szára van) is folyamatosan lehet viselni.
● A füllyukasztástól számított első 5 hónapban (12 hónap, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) csak post-style fülbevalókat hordjon folyamatos jelleggel.
● A fülbevaló szárának rozsdamentes sebészeti acélból vagy valamilyen más hipoallergén anyagból kell lennie.
● A füllyukasztás utáni ápolási időszakban a hajspray-t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse azt le tiszta vízzel, majd használja valamelyik Studex Ear Care terméket a fentebb leírtak szerint.
● Enyhébb fájdalmak, valamint bőrpirosodás előfordulhat – teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható.

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!