--

Szőrtelenítés kíméletesen

Felejtsd el a gyantát, és kérd waxos szőrtelenítés szolgáltatásomat, amellyel a nem kívánt szőrszálak eltávolítása mosolyogva és könnyedén történik!

Ha olyan szőrtelenítési megoldást keresel, amitől bőröd heteken át bársonyosan sima marad, ám tartasz a gyantázással járó kellemetlenségektől, akkor az Italwaxot Neked ajánlom! Hatékony, gyors, biztonságos és szinte teljesen fájdalommentes.

Miben különbözik az Italwax a hagyományos gyantától?

A gyantázás egy olyan féltartós szőrtelenítési eljárás, ahol a szőrszálak eltávolítása gyanta segítségével, gyökerestől történik. Erről persze mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát az ember.

Az Italwax alapkoncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az Italwax-al történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás.

Az Italwax előnyei

  • nem ragad hozzá a bőrhöz, eltávolításkor nem húzza a bőrt, szinte teljesen fájdalommentes, ezért a kényes területek szőrtelenítésére különösen alkalmas
  • filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebben jönnek ki a szőrszálak
  • alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt nem égeti a bőrt
  • nem szakad bele a szőrszál a tüszőbe, a szőrtelenítést követően nincs begyulladt szőrtüsző, nem okoz bőrsérülést, bőrkárosodást
  • kevesebb időt vesz igénybe
  • nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért azok is bátran használhatják, akik a fenyőgyantára érzékenyek
  • nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket
  • tartósabb végeredményt biztosít

Mi teszi izgalmasabbá az Italwax szőrtelenítés szolgáltatásomat?

Többféle színből és illattból választhatsz! Olyan elő- és utóápoló termékeket használok a szolgáltatás során, amelyek kifejezetten a bőr kímélésére és védelmére, valamint a szőr növekedésének lelassítására lettek kifejlesztve.

Az Italwaxot mindenkinek ajánlom, aki szeretné, hogy bőre akár heteken át bársonyosan sima maradjon szőrtelenítés után, és erre hatékony, gyors és szinte fájdalommentes megoldást keres.

Felejtsd el a gyantázást és lépj be Te is az Italwax világába!

Foglalj időpontot hozzám!

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!