--

Szalonetikett

Kedves Vendégeim!

A házirendet mindannyiunk érdekében, az esetleges félreértések elkerülése és a szolgáltatásaim nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztam létre. Bejelentkezésükkel, kezeléseim igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják a Házirendet.

A házirend 2019. június 1-től érvényes.

 1. A kozmetika megközelíthetőségéről részletesen itt lehet tájékozódni:

https://natura-kozmetika.hu/elerhetosegek/

A Natura-kozmetika a Springday Health Club-ban (volt Oxygén) a főbejáratához közel a fodrászaton belül található, közvetlenül a kávézó mellett. A szépségszalonban a kozmetikán kívül fodrász, műkörmös és pedikűrös kollégák dolgoznak, akiktől nyugodtan kérhet segítséget bármivel kapcsolatban, hiszen rendkívül kedvesek, segítőkészek.

Hogyha a megbeszélt időpontnál sokkal korábban érkezik, a kávézóban lehetőség van kávé, tea különlegességek, frissítők vagy akár egy paleo vagy hagyományos sütemény elfogyasztására is.

Várakozni a szépségszalonban, vagy a szalon előtt elhelyezett kényelmes kanapén is lehet.

A kabát elhelyezhető a szépségszalon fogasán, de a kozmetikai kabinban is van erre lehetőség.

A Springdayen belül ingyenesen biztosított a várakozó vendégek számára az internet. A WIFI kód a személyes találkozáskor kérhető a szépségszalon, a kávézó vagy a recepció munkatársaitól.

 1. Mire számíthat nálam?

Amennyiben új vendég egy hosszabb konzultáció (20 perc) előzi meg a kezelést, amely során minden fontos részletet megbeszélünk és egy pontos bőrdiagnosztika alapján teszek javaslatot a legoptimálisabb kezelésre.

Ha már volt nálam kezelésen, egy rövidebb konzultációra ebben az esetben is szükség van, amikor megbeszéljük az eddigi tapasztalatokat, változásokat és a további elérni kívánt változásoknak megfelelő kezeléseket.

Mindig készítek fényképet a kezelések előtt és után, mert saját magamnak dokumentálom az eredményeket!

 1. Nyitva tartási idő

Hétfőtől péntekig: 8h – 20h előzetes bejelentkezés alapján!

Szombat, vasárnap: Zárva

(Esetenként ettől eltérhet, kizárólag esküvői szolgáltatások miatt!)

Állami ünnepnapokon zárva!

 

 1. Időpont foglalás/ módosítás/ lemondás

A kozmetikai szolgáltatásokat előzetes időpontfoglalással tudják a vendégeink igénybe venni, amennyiben nem kérnek időpontot, nem feltétlenül áll rendelkezésre szabad hely.

 • Időpont foglalás nyitva tartási időben lehetséges személyesen (Bp. IV.ker Árpád út 47-49..), mobilon (30/685 9805), messengeren  https://www.facebook.com/naturakozmetikabudapest/, vagy web-lapon keresztül. www.natura-kozmetika.hu
 • Ha nem veszem fel a mobilt, vagy nem válaszolok azonnal az üzenetre valószínűleg dolgozom, de amint tudom mindenképpen vissza hívom/ válaszolok az üzenetre. Munkámnak nem feltétele a folyamatos online jelenlét, ezért ha sürgős inkább a mobiltelefont preferálom, mert így gyorsabban tudok majd reagálni.
 • Az előre lefoglalt időpont az esedékesség előtt minimum 48 órával módosítható vagy mondható le díjmentesen.  A hétfői időpontok lemondását, módosítását kérem, hogy (a hétvégét figyelembe véve) még előző hét pénteken jelezzék!

24 órán belüli módosítás/ lemondás esetén 50% készenléti díjat számolok fel, bérletnél az alkalom lehúzásra kerül.

Amennyiben nem kerül lemondásra az időpont, de mégsem jelenik meg a vendég a lefoglalt időpontra,  készenléti díjként a kezelés 70%-át számolom fel.

Nem kiegyenlített készenléti díj esetén, illetve az utóbbi helyzet (lemondás elmulasztása és nem megjelenés) kettőnél többszöri előfordulása esetén – legnagyobb sajnálatomra-  az érintett vendégnek – nem áll módomban újabb időpontot adni.

 1. Érkezés/távozás rendje

Szolgáltatásaim igénybe vételéhez célszerű 5-10 perccel a kezelés megkezdése előtt érkezni. (Átöltözés, papucs vétele, stb.)

Késést maximum 10-15 percet tudok elfogadni, de így előfordulhat, hogy a késési idővel csökken a kezelési idő a többi vendég időpontjának betartása érdekében. A késésről mobiltelefonon kérek értesítést!

 1. A kozmetikában tiltott tevékenységek

Tekintettel a kozmetika tevékenységére, melyhez nyugodt és egészséges körülmények biztosítása szükséges, a kozmetikában dohányozni, alkoholt fogyasztani nem lehet.

 1. Gyermekre vonatkozó tudnivalók (Viki, ide esetleg a Springday oldaláról leszedhetünk fotót, vagy a linket is betehetjük. https://springday.hu/jatszohaz/)

A Springday Health Club családbarát hely, így természetes, hogy egy tágas játszóház is helyet kapott itt. Így amíg a kozmetika szolgáltatásait a szülők igénybe veszik a gyerekek is jól érezhetik magukat, hiszen szakképzett gyerek-centrikus óvónénik foglalkoznak velük. A játszóház kialakítása maximálisan a gyermekek igényeinek megfelelő: külön mosdóval rendelkezik, pelenkázó résszel, rengeteg készségfejlesztő játék van, egyéni és csoportos játékok, babák, plüss állatok, kocsik… minden amit a gyermek csak el tud képzelni.

A kozmetikai szolgáltatás igénybe vétele során a szülők tökéletes biztonságban tudhatják a gyerekeket.

A játszóház 1-12 év között vehető igénybe.

 1. Kisállatokra vonatkozó szabályozás

Szigorú higiéniai előírásaink biztosítása miatt semmilyen kis állatot nem tudok a kozmetikába beengedni.

 1. Tisztasági, egészségi kitételek

Fertőző betegség esetén törvényileg tilos a szalon látogatása, beleértve az influenzás megbetegedéseket is.

Kötelező a csere papucs, melyet a kozmetika biztosít.

Esetleges egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok felmerülése esetén semmilyen felelősséget nem tudok vállalni.

 1. Bérletek és ajándék kártyák lejárati ideje

A bérletek és ajándék kártyák 3 hónapig érvényesek. A lejárati idő után nem áll módomban a kezelések folytatása, illetve a bérletek lejáratának meghosszabbításához egyedi egyeztetés szükséges.

Amennyiben a 3 hónapos lejárati időtől eltérő érvényességi időben állapodunk meg, az a  bérletre ill. ajándék kártyára feltüntetésre kerül.

Házirendünk felmerülő kérdések szerint bármikor egyoldalúan módosítható.

Köszönöm Kedves Vendégeim, hogy a Szalonetikett betartásával hozzájárulnak rendezett üzletmenetünkhöz és a többi vendég nyugalmához.

Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes időtöltést kívánok!

 

Héjja Izabella