--

DUET Rf frakcionált thermális rádiófrekvenciás kezelés

Próbáld ki te is a legújabb orvos esztétikai innovációt, amelynek hatása megegyezik a mikrotűs, illetve lézeres kezelések eredményeivel, látványos és hatékony bőrfiatalítást és bőrfeszesítést tesz lehetővé, és kiváló megoldást kínál akne ellen is.

Az EunSung DUET RF prémium kategóriás rádiófrekvenciás technológiájával rendkívüli bőrfiatalító hatást érhetünk el, és az eredmények eléréséhez még csak nem is kell kés alá feküdnöd.

Hatékony bőrfiatalítás és bőrfeszesítés műtéti beavatkozás nélkül

Az EunSung elektro kozmetikai gépeket gyártó cég legújabb innovációja a DUET RF készülék, amely azok számára kíván kínál látványos és hatékony megoldást, akik nem szeretnének invazív kezeléssel fiatalodni, nem szeretnének hosszú felépülési időt, valamint nem szeretnék elveszíteni természetes vonásaikat az arcfiatalítás során.

A kezelés hatására beindul a bőr természetes kollagén és elasztin termelése, amely feszesebb, üdébb bőrképet eredményez, a kisebb ráncok kisimulnak, a mélyebbek pedig enyhülnek.

Csökkenti a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, eltünteti a hegeket, és javítja az időskori akné állapotát.

A kezelés hatása tartós, nem kell attól tartanod, hogy néhány héten belül elveszíted frissen visszanyert fiatalságodat.

DUET Rf rádiófrekvenciás kezelés – a legújabb orvos-esztétikai innováció

Frakcionális Rf kezelőfeje által kibocsátott fókuszált Rf hőenergiája a fejen található érintkező pontokon keresztül jut a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejti jótékony hatását a kollagén rostokon.
Szemben a hagyományos rádiófrekvenciás kezeléssel, bőr felszínén 200-500 mikron mélységű pontszerű hőkárosodást hoz létre, amely azonban nem okoz sérülést a köztes szöveti részeken. Ezeknek a mikro sérüléseknek köszönhetően beindul egy rendkívül gyors és természetes gyógyulási folyamat. Ennek a folyamatnak, valamint a kollagén rostok újratermelődésének köszönhetően a kezelés rendkívül látványos bőrmegújító és bőrfeszesítő hatást garantál.

Mire alkalmazható a kezelés?

 • Teljeskörű bőrfiatalításra
 • Ránccsökkentésre
 • Hegek mélységének csökkentésére
 • A bőr textúrájának javítására
 • Aknés bőr kezelésére
 • Szemhéj feszesítésére
 • Szemöldök emelésére
 • Arckontúr emelésére
 • Pórusok méretének csökkentésére
 • Faggyútermelés normalizálására
 • Bőr tónusának javítására

„HIFU kezelést vettem igénybe életemben először, és nagyon izgultam – teljesen feleslegesen. A kezelés során végig azt éreztem, hogy Iza maximálisan odafigyel rám, több alkalommal kérte a visszajelzésem, hogy mit érzek, mennyire fáj, megálljunk-e. A hozzáállásának köszönhetően végig biztonságban éreztem magam. Az eredmény pedig elképesztő! A bőröm textúrája sokkal tömörebb lett a kezelt területeken, a tokám pedig csökkent. Profi szolgáltatás kulturált környezetben.”

Timi

„Legjobb kozmetikus! Hónapok óta járok Izához arckezelésre, aminek köszönhetően a bőröm eddig soha nem látott mértékben javult és szépült. Tippeket, segítséget kapok az otthoni bőrápoláshoz is. Iza végtelenül kedves és segítőkész, nem utolsó sorban pedig kiváló szakember, mindig azt a kezelést kapom, amire a bőrömnek szüksége van. Kellemes, nyugodt légkör, tiszta, szép kozmetika. Mindent köszönök Iza! 🙂.”

Bíró Mária

„Drága Iza! ?
Végtelenül hálás vagyok, hogy csodás kezeid közt számtalanszor érezhettem azt a gondoskodást, amiről leginkább azt hisszük csak a mesékben létezik! ?Valódi boldog mesét varázsolsz minden kezelés végére, és képes vagy megmutatni mindenkinek a “szép arcát”. ? A kezelések során megnyugvást talál a bőröm és a lelkem is, mivel odafigyelésed és gondoskodásod példátlan. Minél többször járok nálad, annál inkább várom a következő alkalmakat, mert olyan jó az, amit tőled kapok!”

Kovácsné Balogh Bea

Thermális rádiófrekvencia

A Thermális Rf egy rendkívül hatékony, nem invazív eljárás, amely szintén hosszú távú kollagén újratermelődést eredményez.

A Thermal Rf tökéletes és hatékony kiegészítése a Frakcionális Rf kezelőfejnek, hiszen a hatását a Frakcionális Rf kezelőfejen található mátrix-pontok között is kifejti, tehát ott is, ahol korábban nem kezeltük a bőrt.

A két kezelőfej tökéletes és komplex megoldást kínál mind bőr fiatalításra, mind bőrfeszesítésre, mind pedig ráncok kezelésére.

A kezelés nem okoz fényérzékenységet, nincs felépülési idő, így egész évben biztonsággal elvégezhető.

Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás
 • Érzéstelenítés
 • A kezelendő területet fertőtlenítése
 • Magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk felhelyezése
 • Fényvédő tartalmú regeneráló krém felvitele

Frakcionális Rádiófrekvencia vagy Normál rádiófrekvencia?

A két technológia közti legnagyobb különbség, hogy a Frakcionális RF a bőrben kontrollált hőhatást hoz létre, és a bőrfelszínen mikrosérüléseket indukál. köszönhető, hogy nem egyszerűen csak bőrfeszítésre alkalmas, hanem általános bőrfiatalításra is.

Ezen kívül számos bőrproblémára is hatékonyan kezelhető a segítségével, például az akne, a hegek, valamint a tág pórusok is.

Fontos tudnivalók és gyakran ismételt kérdések a DUET Rf frakcionált rádiófrekvenciás kezelésről

Hány alkalommal szükséges elvégezni a kezelést?

A kívánt hatás eléréséhez átlagosan 4 kezelés szükséges.

A heges bőr, bőregyenetlenségek kezeléséhez minimum 4-5 alkalom, nagyobb intenzitású kezelés javasolt. A kezeléseket havonta ajánlott elvégezni.

Mennyi ideig tart a DUET Rf frakcionált rádiófrekvenciás kezelés?

A kezelt területektől függően a kezelés 50-80 percet vesz igénybe.

Mikor lehet alkalmazni a kezelést?

 

A kezelést bármely időszakban el lehet végezni, de a kezelés után 2 hétig az UV sugárzást kerülni kell és 50 faktoros fényvédő használata kötelező.

Fájdalmas a kezelés?

Ez a kezelés egy nem invazív eljárás, tehát nem okoz fájdalmat.

Mi a teendő a DUET Rf frakcionált rádiófrekvenciás kezelés után?

A kezelés után nincs felépülési idő, így azonnal visszatérhetsz a normál életviteledhez.

A kezelést követő két hétben kerüld a közvetlen UV sugárzást, ne napozz, ne menj szoláriumba, és mindenképpen használj SPF 50-es védelemmel ellátott fényvédőt.

Milyen mellékhatások jelentkezhetnek?

A kezelés után egyéni érzékenységtől függően bőrpír jelentkezik, amely a kezelés után néhány órával elmúlik. Néhány napig a kezelési pontok látszanak a bőrön, majd finoman lehámlanak.

Kontraindikációk
 • Daganatos betegség
 • Autoimmun betegség
 • Cukorbetegség
 • Terhesség, szoptatás idején
 • Pacemaker
 • Bakteriális vagy vírusos fertőzés
 • Szívbetegség
 • Pajzsmirigy betegség
 • Öröklött anafilaxia

Hialuronsavas feltöltés után 2-3 hónappal, botox után 2 héttel, szálbehúzás után 1 héttel végezhető el a kezelés.

Tekintsd meg áraimat! >

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!