--

Személyes konzultáció, bőrdiagnosztika

 

Mielőtt bármilyen szolgálatsomat igénybe vennéd, vagy elkezdenénk egy terápiát, elsősorban azt érdemes tisztázni, hogy mit szeretnél elérni, részletesen át kell beszéljük a problémádat.

Mikor ajánlom neked Személyes konzultáció, bőrdiagnosztika szolgáltatásomat?

  • ha már látható, esetleg régóta fennálló, konkrét problémát szeretnél kezelni
  • ha még csak kialakulóban lévő problémát szeretnél kezelni, de nem tudod pontosan mire van szükséged
  • ha meg szeretnéd előzni egy probléma kilalakulását, és ebben szeretnél egy szakértővel konzultálni

A bőrdiagnosztikáról

A bőrdiagnosztika a bőr állapotának korrekt megítélését szolgálja. Akár valamely látható probléma miatt szorul kezelésre, akár az öregedési folyamatokat szeretnénk késleltetni, vagy csak a bőrödnek legmegfelelőbb ápolási rutint szeretnéd kialakítani, egyértelmű, hogy a precíz diagnosztikának nagy jelentősége van a megfelelő kezelés és hatóanyagok kiválasztásában. Emellett a megbízható bőrdiagnosztika lehetőséget ad arra is, hogy követhessük a kezelések eredményességét is. Mindenről dokumentációt készítek, így objektíven láthatjuk a változásokat.

Mire térünk ki a bőrdiagnosztika során?

Kozmetikámban a Vendégeim elégedettsége miatt, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az igénybevett kezelések, otthoni arcápolásra megvásárolt termékek valóban a kívánt eredményt hozzák. A személyes konzultáció során átbeszéljük az életmódodat, táplálkozási szokásaidat, allergiáidat, egyéb panaszaidat, amelyek hatással lehetnek a bőröd állapotára.

 Megbeszéljük, hogy mire szeretnél megoldást találni, milyen céllal érkeztél hozzám, majd készítek számodra egy bőrdiagnosztikát, egy személyre szabott kezelési tervet, és egy otthoni ápolási termék útmutatót, amellyel közelebb kerülhetsz az egészséges, kiegyensúlyozott bőrhöz.

A konzultáció, és a bőrdiagnosztika nem kötelez Téged semmire, a személyre szabott kezelési terv és otthoni ápolási útmutató csak egy javaslat.

Jelentkezz be hozzám Személyes konzultáció, bőrdiagnosztika szolgáltatásomra!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!