--

Professzionális smink

 

Legyen menyasszony, ballagó diák, kismama, üzletasszony, az ápolt külsőhöz hozzátartozik egy szépen elkészített, tartós smink. Nincs az az arc, szem, amelyet ne lehetne még szebbé varázsolni!

A kozmetika mellett a sminkelés a másik nagy szenvedélyem. Kizárólag professzionális, kiváló minőségű dekorkozmetikumokkal dolgozom, az alapanyagok kiválasztására mindig nagy hangsúlyt fektetek.

A sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait hangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. Legyen menyasszony, ballagó diák, kismama, üzletasszony: az ápolt külsőhöz hozzátartozik egy szépen elkészített, tartós smink. Nincs az az arc, szem, amelyet ne lehetne még szebbé varázsolni vagy más karaktert adni neki.

Inspiráló, ahogy sminkelés közben látom, hogyan változik még szebbé, ragyogóbbá egy arc. Hiszen egy szép smink évszaktól és eseménytől függetlenül erősíti az önbizalmat, harmóniát teremt, és nemcsak a külső, de a belső szépségünket is kihangsúlyozza.

Professzionális smink szolgáltatásaim

Natúr szépítő smink

(15 perc)

Nappali középerős smink

(30 perc)

Alkalmi smink

(50-60 perc)

Party smink

(60-70 perc)

Esküvői smink

(60-90 perc/alkalom)

Natúr szépítő smink

(15 perc)

A smink részei: Alapozó, pirosító, púder, szem kihúzása, szempillaspirál, szájfény

A nappali smink egy teljesen natúr smink, amelynek a fő célja a bőrhibák elfedése és az arc természetes szépségének kiemelése. A nappali smink egyszerű, nem feltűnő, mégis magabiztosabbnak érezhetjük magunkat általa.

Remek választás állásinterjúra, üzleti tárgyalásra, randevúra, vizsgára, hétköznapokra.

Nappali középerős smink

(30 perc)

A smink részei: Alapozó, korrektor, púder, szemhéjpúder, szempillaspirál, pirosító, rúzs, szájfény

Szépítő, látványos, de természetes smink elkészítése az egyéniségnek, öltözéknek, alkalomnak megfelelően.

 

Alkalmi smink

(50-60 perc)

A smink részei: Alapozó, korrektor, púder, szemfestés, pirosító, rúzs, smink fixálása

A natúr smink intenzívebb formája, stílusát meghatározza, hogy milyen alkalomra készül. Ha fontos esemény előtt állunk, és tökéletes, tartós sminket szeretnénk, jó döntés egy profi sminkes segítségét kérni!

Party smink

(60-70 perc)

A smink részei: Alapozó, korrektor, púder, pirosító, látványos szemsmink, tincses szempilla, rúzs, szájfény, smink fixálása

Különleges alkalmakra, ahol fontos a hangsúlyos, ragyogó, trendi vagy szexi megjelenés.

Esküvői smink

(60-90 perc/alkalom)

A menyasszony saját maga megnyugtatása érdekében ajánlott menyasszonyi próbasminket kérni, amely során addig tökéletesítem a sminket, amíg azt 100%-ig magáénak nem érzi, így a nagy napon már nem kell a színválasztással és egyéb egyeztetéssel tölteni az amúgy is rövid készülődési időt.

A tökéletes menyasszonyi smink elkészítésénél a cél az üde, magabiztos megjelenés, hogy ezen a napon a menyasszony a legszebbnek érezhesse magát.

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-tól 20-ig előzetes bejelentkezés alapján.
Szeretettel várlak!