--

Sokat lehet hallani a kémia hámlasztásról és annak bőrre gyakorolt hatásairól, ám kevés szó esik arról, hogy miért fontos szakemberre bízni ezt a folyamatot. Az otthoni hámlasztás egyszerű, gyors és praktikus, de sajnos nem elég hatékony. A kozmetika által kínált orvosi hatékonyságú hámlasztások ezzel ellentétben rendkívül látványos hatással bírnak, mely szakszerű alkalmazásának és egyedülálló hatóanyagainak köszönhető. Legújabb cikkemben megismerkedhetsz a kémiai hámlasztással, és szó esik az Image Skincare professzionális orvosi hatékonyságú hámlasztó és bőrápolási rendszerről is.

Mi az a kémiai hámlasztás?

A kémiai hámlasztás olyan (orvos) kozmetikai kezelés, mely felgyorsítja a bőrmegújítás folyamatát. A különböző erősségű savak különböző módon hatnak a bőrre, ezáltal más-más bőrproblémán segítenek. Három fő típust lehet elkülöníteni: a felszínes, a közép mély és a mély hámlasztást. A felszínes peeling a bőr felületi megújításán alapul, míg a másik két típus a bőr mélyebb rétegeit célozza meg. Minél erősebb a peeling, annál jobb végeredményt kaphatunk. A kémiai hámlasztásokat kizárólag olyan kozmetikus végezheti, aki mélyhámlasztó képesítéssel is rendelkezik. A megfelelő kémiai hámlasztás kiválasztásához mindig figyelembe kell venni a vendég bőrtípusát és bőrproblémáját.

Csaknem bármely korosztály bátran alkalmazhatja, ugyanis elsődleges célja a bőr egészségének fenntartása és az esztétikai bőrproblémák orvoslása. Többek között alkalmazható bőrfiatalításra, ráncok csökkentésére, bőr hidratálására, bőrszerkezet javítására, tág pórusok összehúzására, pigmentfoltok és hegek halványítására, valamint aknés, pattanásos bőr kezelésére. A legjobb eredmények a kezelések kúraszerű ismétlésével érhetőek el. A kúra minden esetben több lépcsős: az első kezelés egy bevezető enyhébb hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt az erősebb hámlasztásra. A mélyhámlasztások időszaka ősztől kora tavaszig tart.

Hogyan zajlik a kémiai hámlasztás?

Az erősebb kémiai hámlasztásokat, ahogy már említettem kizárólag olyan kozmetikus végezheti, aki egyben peeling szakember is, illetve orvos végezheti, mivel ezek a folyamatok a bőr felső rétegén kívül még a kötőszöveti réteget is érintik. Az eljárást megelőzően konzultálunk a vendéggel, mely során felfedjük a problémákat, és átbeszéljük az igényeket. Ezután megtervezzük a kezelést, és összeállítjuk az otthoni bőrápolási rutint.

Az első kezelés egy belépő szintű peeling kezelés, amit 2 hét otthoni előkészítés előz meg. Első lépésként a bőr tisztításával kezdünk, majd felvisszük a bőrre a megfelelő kémiai hámlasztó anyagot. A hatóidő letelte után letöröljük a bőrfelületet és a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat, magas koncentrációjú szérumokkal, pakolással segítjük a bőr regenerálódását. A kémiai hámlasztás eredményeképp a sejtek megújulnak, a bőrlégzés fokozódik és az otthoni ápolók is jobban felszívódnak a bőrbe, így hatásuk is látványosabb lesz.

A peeling kezeléseket általában kéthetente végezzük, kivéve a „haladó” peelingek, amiknél ez általában 3-4 hét. A kúra végeztével fontos az elért eredmény fenntartása, melyhez javasolt 4-6 hetente fenntartó kezelés végzése, illetve az otthoni termék újbóli finomhangolása.

kemiai hamlasztas image kozmetika

Miért szükséges a jó szakember megválasztása?

A kozmetikai peeling egy összetett kezelés, amit kúraszerűen javasolt alkalmazni. A szakember által végzett kezelés a természetes bőrmegújulást gyorsítja fel, így nem felületi, hanem mélyreható megoldást jelent a bőr számára. Az otthoni hámlasztók csupán enyhébb, átmeneti hatást fejtenek ki, míg az orvos kozmetikai eljárással sokkal látványosabb és tartósabb eredmény várható. Ez az intenzív, egyedülálló hatóanyagoknak és a szakszerű kezelésnek köszönhető. A kozmetikus meg tudja állapítani mire van szüksége az adott bőrnek, hiszen minden vendégnek más a bőre és ehhez más-más kezelési lehetőség tartozik. Nincs egy egységes megoldás, ami mindenkinél beválik. A jó szakember emellett speciális készítményeket is javasol a hámlasztó kezelést követően, amelyeket beépíthetünk a bőrápolási rutinba. Az összhatás így tartósabb és eredményesebb lesz.

Orvosi hatékonyságú hámlasztások az IMAGE Skincare-rel

Az új generációs IMAGE Skincare hámlasztó kezelések egy időben orvosolják a bőrhibákat és aktív hatóanyagokkal látják el a bőrt. A hámlasztás során a sejtek aktivizálódnak, valamint az anyagcsere felgyorsul. Ennek a folyamatnak köszönhetően jóval hatékonyabbak az IMAGE hámlasztások, mint a hagyományos kozmetikai kezelések.

Az IMAGE három szintű hámlasztást tesz lehetővé, melyek személyre szabottan kerülnek kialakításra.

1. szint: Felszíni hámlasztás a megfelelő bőrállapot helyreállításáért.
2. szint: Közép mély hámlasztás, mely célja a bőrfeszesítés és a bőrtónusjavítás.
3. szint: Mély hámlasztás, ami egy orvosi szintű beavatkozás a tartós, látványos eredmények eléréséhez.

Ajánlatom:

Kozmetikámban a kémiai hámlasztást az IMAGE Skincare professzionális orvosi hatékonyságú hámlasztó és bőrápolási rendszerrel végzem. Nem véletlen, hogy az egyik leginnovatívabb márka a szépségiparban. A biztonságos, aloe alapú kémiai peelingek (gyümölcssavak, szalicilsav, tejsav, glikolsav) számos bőrproblémára kínálnak megoldást a bőrfiatalítástól kezdve a pattanások kezeléséig. Ha személyre szabott, valódi hatékonyságú kémiai hámlasztást keresel, akkor szeretettel várlak Budapesten a Natura Kozmetikában! 

kemiai hamlasztas image kozmetika peeling

A hatékony kémiai hámlasztás titka a profi szakértelem és a profi hatóanyagok. Mindezekkel együttesen léphetünk fel a bőröregedés és az esztétikai bőrproblémák ellen. Várlak szeretettel Budapesten a Natura Kozmetikában kellemes környezetben, profi szakértelemmel!

Image Skincare Peeling Szakember

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel tudsz. Szeretettel várlak!