Vendégkönyv


Hozzászólások

Vendégkönyv — 10 hozzászólás

 1. Arckezelésre érkeztem és annál jóval többet kaptam. Iza biztos, mégis finom mozdulatokkal frissített fel, éreztem a törődést, kellemes légkört teremtett a testi-lelki felüdüléshez. Ja, és az eredmény?! Látványos, köszönöm.

 2. Köszönöm a kezeléseket, amióta hozzád járok rengeteget javult a bőröm. Egyedülálló szakértelmedben és kedvességében sohasem csalódtam. Nagyon köszönöm a sok jó tanácsot, kényeztetést, az állandóan kiváló minőségű munkát, melyet a folyamatos szakmai továbbképzésekkel minden vendéged örömére tovább tökéletesítesz!
  Herczeg Márti

 3. Gratulálok a honlaphoz! Először csak 4 D szempillát rakattam Izával, de most már minden kezelésre hozzá járok. Nagyon igényes és kedves kozmetikus, így lettem törzsvendég! 🙂

 4. Iza, köszönöm a menyasszonyi sminkem és előtte a kezeléseket! Gyönyörű lett a bőröm hála a kezeléseidnek, és a sminkem is pont olyan lett, mint amilyet szerettem volna. Soha nem éreztem magam olyan szépnek, mint az esküvőmön, és ezt köszönöm Neked!

 5. Iza, nagyon köszönöm a nagy kezelést és az esküvő előtti hidratálást! Nagyon jót tett, nem csak az arcomnak, hanem a lelkemnek is. Köszönöm! Kata

 6. Kedves Iza! Az esküvőmre készítettél 4D szempillát, majd esküvői sminket. Nagyon szépen köszönöm a kiváló munkádat; a pilla nem csak szép lett, természetes hatású, de rendkívül tartós is, és nem csípte a szememet :)! A smink pont olyan, amilyet szerettem volna. Természetesnek hatott, de mégis nagyon szép volt.
  Biztos vagyok benne hogy találkozunk még!
  Szép napot!

 7. Iza nemcsak a ráncokat simítja ki, hanem a lelket is. Béke, nyugalom, feltöltődés. A kezelései után újjászületés és megfiatalodás vár. Az arc masszázst órákig bírnám 🙂 Prémium kategóriás kozmetikumokkal dolgozik, sok kezelést kipróbáltam már, mindegyiket szívből ajánlom. Köszönöm Iza , tőlem már nem szabadulsz :):)

 8. Kedves Iza! Előtted már sok kozmetikusnál megfordultam, de hozzád hasonlóval még nem találkoztam. Bármit kértem tőled mindenben a maximalizmusoddal találkoztam. A 4 D szempilla építés valóban olyan természetes hatású mint amit ígértél, az arckezeléseidtől a bőröm élettel teli, ragyogóvá vált, és láthatóan fiatalodtam, az arcmasszázsod hatására a migrénes fejfájásom is elmúlik. És nem rég a szemöldökömet tetováltad, és az is szebb lett, mint amit reméltem. Köszönök mindent! Ha tehetném, mindenkinek előírnálak! Ja. és a kedvességed! az is maximális! 🙂

 9. Kedves Iza! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Neked a kedvességedért, figyelmességedért(születésnap, névnap, karácsony, esküvő) és nem utolsó sorban a szakmai hozzáértésedért és maximalizmusodért! Köszönöm a beszélgetéseket, azt hogy figyelsz rám minden téren! Ismered mit szeretek, tudod mi jó nekem és a bőrömnek! Köszönök minden kezelésed és masszázsod kívülről belülről hatottak rám! Remélem még sokáig élvezhetem a Te csodás énedet, környezetedet és kezeléseid!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.