Smink

Smink

„A smink azért van, hogy szép legyen. S hogy egy smink szép-e, az csak azon múlik, hogy választod meg a színeket és hová teszed őket – soha nem azon, hogy milyen sokat kensz magadra belőlük.”

Robert Jones sminkes

smink_arc

A kozmetika mellett a sminkelés a másik nagy szenvedélyem. Kizárólag professzionális, kiváló minőségű dekorkozmetikumokkal dolgozom. Az alapanyagok kiválasztására mindig nagy hangsúlyt fektetek.
A sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait hangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. Legyen menyasszony, ballagó diák, kismama, üzletasszony: az ápolt külsőhöz hozzátartozik egy szépen elkészített, tartós smink. Nincs az az arc, szem, amelyet ne lehetne még szebbé varázsolni vagy más karaktert adni neki.
Inspiráló, ahogy sminkelés közben látom, hogyan változik még szebbé, ragyogóbbá egy arc. Hiszen egy szép smink évszaktól és eseménytől függetlenül erősíti az önbizalmat, harmóniát teremt, és nemcsak a külső, de a belső szépségünket is kihangsúlyozza.

Natúr szépítő smink (15 perc)
Alapozó, pirosító, púder, szem kihúzása, szempillaspirál, szájfény
A nappali smink egy teljesen natúr smink, amelynek a fő célja a bőrhibák elfedése és az arc természetes szépségének kiemelése. A nappali smink egyszerű, nem feltűnő, mégis magabiztosabbnak érezhetjük magunkat általa.
Remek választás állásinterjúra, üzleti tárgyalásra, randevúra, vizsgára, hétköznapokra.

Nappali középerős smink (30 perc)
Alapozó, korrektor, púder, szemhéjpúder, szempillaspirál, pirosító, rúzs, szájfény
Szépítő, látványos, de természetes smink elkészítése az egyéniségnek, öltözéknek, alkalomnak megfelelően.

Alkalmi smink (50-60 perc)
Alapozó, korrektor, púder, szemfestés, pirosító, rúzs, smink fixálása
A natúr smink intenzívebb formája, stílusát meghatározza, hogy milyen alkalomra készül. Ha fontos esemény előtt állunk, és tökéletes, tartós sminket szeretnénk, jó döntés egy profi sminkes segítségét kérni!

Party smink (60-70 perc)
Alapozó, korrektor, púder, pirosító, látványos szemsmink, tincses szempilla, rúzs, szájfény, smink fixálása
Különleges alkalmakra, ahol fontos a hangsúlyos, ragyogó, trendi vagy szexi megjelenés.

Esküvői smink (60-90 perc/alkalom)
A menyasszony saját maga megnyugtatása érdekében ajánlott menyasszonyi próbasminket kérni, amely során addig tökéletesítem a sminket, amíg azt 100%-ig magáénak nem érzi, így a nagy napon már nem kell a színválasztással és egyéb egyeztetéssel tölteni az amúgy is rövid készülődési időt.
A tökéletes menyasszonyi smink elkészítésénél a cél az üde, magabiztos megjelenés, hogy ezen a napon a menyasszony a legszebbnek érezhesse magát.

smink_pamcsok