…a megtalált harmónia

Natura Kozmetika
A megtalált harmónia

„A szépség belülről fakad!” De valljuk be, ahhoz hogy harmóniában legyünk önmagunkkal, nem elegendő a belső szépség. Külsőnk a belső világunkat tükrözi. Akkor vagyunk magabiztosak és sugárzunk harmóniát, ha külsőnk és a belsőnk egyensúlyban van. Megtalálni önmagunk középpontját, és mindezt a világnak tükrözni, azt érezni, hogy szépek vagyunk, a belső szépségünkhöz is hozzájárul. Mert mi a szépség? Nem racionális mértani formák eredménye, hiszen nem vonalzóval szerkesztenek emberi lényeket. A szépség talány. Maga a harmónia.

Ennek a teljességnek, a szépség szolgálatába állítom a tudásom, a gondosan kiválasztott kozmetikumokat, eljárásokat, elektrokozmetikai gépeket. Mindenkinek egyénre szabott kezelést állítok össze, olyan anyagokkal, amelyek a bőr pillanatnyi állapotának a legmegfelelőbbek, az adott kozmetikai problémára a legoptimálisabbak.

Kitől tanultam? Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mesterem, a legendás Vasváry Erika – aranykoszorús és életműdíjas kozmetikus mester – a fontos szakmai alappillérek mellett a szakma iránti szeretetet és elköteleződést, alázatot is belém oltotta.

Folyamatosan képzem magam, a szakmai újdonságokat az elsők között alkalmazom. A legújabb kezelési trendeknek megfelelő gépparkkal dolgozom, amelyek a hagyományos kozmetikai kezelésekre épülnek. A kozmetikumok kiválasztásánál fontosnak tartom, hogy 100%-ban méreganyag-mentesek legyenek, a kezeléseket kizárólag természetes, laboratóriumi tisztaságú naturkozmetikumokkal végzem.
Iza_portre_Új-kép_zold

Mindent megteszek azért, hogy vendégeim
teljesen
kicserélődve, elégedetten, harmóniát sugározva lépjenek ki a kozmetikából. Prémium kategóriás kozmetikumokkal, gépparkkal és lelkesedéssel várom kedves régi és új vendégeimet.


Héjja Izabella kozmetikus, sminkes

oklevelek nyilak

hyamatrix_link