HYAMATRIX interjú

Interjú Héjja Izabella
HYAMATRIX szakértővel

Héjja Izabella kozmetikussal beszélgettünk, aki megosztotta velünk vendégei látványos átalakulásának történetét. Izabella, a Natura Kozmetika tulajdonosa a Springday Health Club újpesti központjában nap mint nap kezeli vendégeit a HYAMATRIX termékeivel.

Kérem, meséljen pár szóban a szalonról, ahol dolgozik!
A Natura Kozmetika az újpesti Springday Health Clubban talált otthonra, és nem túlzás, ha azt állítom, hogy ma már ez a második otthonom. Ez egy olyan hely, ahol a test és a lélek harmóniája egymásra talál. Exkluzív, kellemes környezetben, a legújabb kezelési trendeknek megfelelő géppark és a leginnovatívabb kozmetikai termékek mellett a lágy zene, a finom illóolajok illatai mind-mind a vendégek megújulását szolgálják. A kozmetika exkluzív: egyszerre csak egy vendég tartózkodik nálam, így maximális odafigyelésben részesülnek, amíg szépülnek, relaxálnak. Ráadásul a Natura Kozmetika egy olyan komplexumban található, ahol nemcsak a szépséggel kapcsolatos szolgáltatások képviselnek magas színvonalat, hanem a wellness, a fitness és az orvosi központ szakemberei is kimagasló minőségű szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Az ide látogatók kényelmét szolgálja továbbá az étterem, játszóház, a kávézó és a mélygarázs is. Nemcsak én érzem második otthonomnak ezt a helyet, hanem nagyon sok vendégem is.

Hogyan találkozott a HYAMATRIX termékeivel?
Szeretett mesterem, Vasváry Erika aranykoszorús mesterkozmetikus, a hamuba sült pogácsa mellé sok hasznos útravalót csomagolt. Az egyik ezek közül az volt, hogy ahol kozmetika témában legalább két cintányért összeütnek, azon részt kell venni! Ha csak egy gondolatot is ébreszt, már tanultam belőle és szakmailag fejlődtem. Megfogadtam a tanácsát, és valóban nagyon sok szakmai rendezvényen jelen vagyok, a lehető legtöbb továbbképzésen részt veszek és figyelemmel kísérem a szakmai innovációkat. A Beauty szakmai kiállításon rögtön felfigyeltem a HYAMATRIX termékekre és az elsők között végeztem el a szakmai tréninget, valamint az összes képzésüket. Az elért eredmények és a vendégek öröme és köszönete miatt azóta is nagy lelkesedéssel használom a HYAMATRIX termékeit.

Miért választotta be termékkínálatába a HYAMATRIX termékcsaládot?
Mert az eredmények önmagukért beszélnek. A Beauty kiállításon és később a HYAMATRIX központjában bemutatott kezelések eredménye is meggyőző volt. Láttam a modellek metamorfózisát és mivel mindenben maximalista vagyok, ezért miután meggyőződtem, hogy semmilyen káros adalékanyagot nem tartalmaznak ezek a termékek, nem volt számomra kérdés, hogy a HYAMATRIX termékei a vendégeim számára is elérhetőek lesznek.

Milyen kezeléseket végez leginkább?
A kozmetikámban minden korosztály jelen van és a legkülönbözőbb problémákkal keresnek meg. Igény van a serdülőkori és felnőttkor akné kezelésére, pigmenthalványításra, rozáceára, de talán a leggyakoribb kérés az anti-aging kezelés. Ezek közül a HYAMATRIX kezelései kiemelkedő helyen szerepelnek, hiszen egy alkalommal is látványos eredmény érhető el, de kúraszerűen alkalmazva igazi időutazással ér fel a bőr számára. Jó néhány évet fiatalodhatunk általa.

Szokott egyéb bőrproblémákat orvosolni a HYAMATRIX kezeléseivel?
A  HYAMATRIX hyaluronplasztikája valóban nemcsak az anti-aging kezelések során eredményes. Látványos javulás érhető el a szeborreás bőrök, a rozácea, a hegkezelések és a napégette bőrök esetében is.

Ön szerint minek köszönhető a HYAMATRIX eredményessége a bőrproblémák kezelése során is?
A hyaluronsav és a gyulladáscsökkentő anyagok helyreállítják a bőr szerkezetét. Arról pedig, hogy az eredmény valóban tartós legyen, a mátrix peptidek gondoskodnak. A mátrix peptidek ugyanis újrastrukturálják a bőrszövetet, serkentik a bőr saját hyaluron termelését, megindítják és stimulálják a regenerációs folyamatokat, az elasztin, valamint a kollagén bőrben történő szintézisét. Így nemcsak tartós eredményt érhetünk el, hanem a kezelést követő napokban (hetekben) egyre látványosabban fiatalabb, ragyogóbb, egészségesebb lesz az arcbőrünk. Összességében a HYAMATRIX egy olyan komplex terméket hozott létre, ami a világon egyedülálló. Teljes mértékben helyreállítja a bőr sejtközi mátrixát és ideális feltételeket biztosít a sejtek normális működéséhez.

Mondana pár gondolatot az otthoni használatra szánt termékekről?
A Natura Kozmetikában elérhető a HYAMATRIX teljes otthoni termékpalettája. Az a tapasztalatom, hogy aki elkezdi a HYAMATRIX kezeléseket, igényli a HYAMATRIX termékeket az otthonában is. Ezek közül a legnépszerűbb termék a kétkomponensű bőrfiatalító komplexum, a korrekciós szérum mátrix peptidekkel és a szemránckrém, de természetesen van, aki a teljes termékpalettát használja.

Mik a visszajelzések a HYAMATRIX otthoni termékeiről?
A vendégeimnek soha nem ígérek csodát, inkább kellemes meglepetés érje, mint csalódás. Az egyik ránctalanító kúra során a vendégem nagyon szerette volna eltüntetni a száj körüli mély ráncokat, ezt az úgynevezett „pandavonalat”. Bevallom, hogy én sem hittem, hogy ez teljesen eltüntethető, és a véleményem nem is rejtettem véka alá. A negyedik kezelés után azonban küldött egy sms-t, hogy a legközelebbi találkozásunkra készítsem elő a panaszkönyvet, mert eltűntek a pandaráncai és én nem ezt ígértem! A receptet természetesen a barátnői is elkérték, és azóta ők is hozzám járnak.

Kiknek ajánlja a HYAMATRIX kezeléseket és az otthoni termékeket?
Mindenkinek, aki szeretne egészséges, ragyogó arcbőrt. És itt kiemelném, hogy nem csak a hölgyeknek és nem csak a középkorú, idősödő vendégeknek ajánlom. A HYAMATRIX termékeit többen kipróbálták a férfi vendégeim közül is, és nagyon jók a tapasztalataim az ő esetükben is. De a fiatalabb korosztály számára is ajánlom, hiszen köztudott, hogy a kollagéntermelés már a 20-as években lelassul, 30-40 év között drasztikusan lecsökken és szinte teljesen leáll 50-60 év között. A kollagén termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz és megjelennek az első ráncok, az arcbőr fénytelensége, petyhüdtsége és a kötőszövet lazasága. Tehát már a 20-as években is el lehet kezdeni a HYAMATRIX kezeléseket, nyilván a kezelés intenzitása és időtartama eltérő a kor előrehaladtával. De vallom, hogy ahogy a betegségek esetében is, a megelőzés könnyebb, mint az orvoslás. A kollagén és a hyaluron kihagyhatatlan az öregedési folyamtok lassításában.

Szeretne Ön is Izabella segítségével, exkluzív környezetben,
a HYAMATRIX kezelések fiatalító hatását megtapasztalni?

Jelentkezzen be a 06-30/685-9805-ös telefonszámon.