Fogyasztó kezelés

Intenzív fogyasztás, cellulitkezelés, méregtelenítés

A különböző technikák külön-külön is igénybe vehetők, azonban eredményesebb és hosszabb távú hatás érhető el ezek kombinálásával. A kívánt hatás érdekében 5-10-12 kezelés szükséges!

kezelesek_fogyaszto

Centikben mérhető eredmény!

6-lépcsős komplex kezelés (comb-fenék-has-csípő)

1. Kezelt testfelület peelingezése
Energizáló, hámlasztó hatásának köszönhetően igen hatékony testhámlasztó. Simít és eltávolítja az elhalt sejteket, előkészíti a bőrt a hámlasztást követő kezelés hatóanyagainak optimális felszívódására.

2. Vákuumkezelés (köpölyözés) zsírbontó olajjal
A köpölyös masszázs a kezelés rendkívül hatékony módszere. Hatása nemcsak a bőr és a bőr alatti szövet sejtjeinek mélyéig jut, de az izomburokba is. Értágító hatású, azaz fokozza a helyi véráramlást, ezáltal pedig a bőrben, kötőszövetekben, izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását, illetve a lebomlott anyagcseretermékek eltávolítását. A köpölyözés a reflexzónák ingerlésének egyik legerősebb módja. A gyakorlat során vákuumot hozunk létre a köpölyben, ez szívó hatásával vérbőséget okoz az adott területen. Ennek hatására lazulnak az izmok, és javul a terület vérellátása. Az e szelvényből kiinduló pozitív ingerek hasonló pozitív elváltozásokat eredményeznek a zónához tartozó belső szervekben is, javítva azok vérkeringését, anyagcseréjét.

3. Masszázs gelizált oldattal, hőfokozó hatással, lokalizált cellulitkezelésre
Hőfokozó a hatású kezelés, kifejezetten cellulitkezelésére. Gyorsítja a sejtek anyagcseréjét és salaktalanít, nyirokürítő hatású.

4. Zsírlebontó/feszesítő ampulla és koffeines olaj a bőr mély rétegeibe juttatása ultrahanggal
Glaucine-tartalma miatt megelőzi és csökkenti a zsírfelhalmozódást, segítségével eltűnik a narancsbőr, tökéletesíti a lecsapolást, és helyreáll a bőr feszessége.
A glaucine egy többfunkciós molekula, amely serkenti a zsírlebontást, gátolja a zsírsejtek kialakulását, fokozza a zsírszövet – kollagénben, elasztinben gazdag – kötőszövetté való alakulását. A koffein segít kivonni a lipideket a zsírsejtekből. Stimulálja a zsírsejteket, megsemmisíti a sejtmaradványokat.

5. Nyirokmasszázs anticellulit koncentrátummal
Karcsúsító hatású összetevői növényi olajokkal fejtik ki hatásukat. A koncentrátum csökkenti a zsírfelesleget és zsírszövet deformálását, visszaépíti a kötőszövet természetes sziluettjét. A masszázs elősegíti a lebontott salakanyag nyirokereken keresztül való távozását, és meggátolja a narancsbőr kialakulását.

kezelesek_fogy_narancsbor

6. Három algás tengeri testpakolás testtekercseléssel
Barnaalgából, meszes algából és tengeri iszapokból álló pakolás, a mely stimulál, segít a felesleges víz, zsír és salakanyagok eltávolításában. Regenerálja a károsodott bőrszöveteket, és karban tartja az egészséges bőrt.
Aktív hatóanyaga az Alga Laminaria koncentrátum. A barna alga a Bretagne szigetekről származik, tengeri szivacsnak is nevezik, mivel nagy mennyiségben tartalmaz olyan aktív hatóanyagokat, mint a jód, vitaminok, aminosavak, amelyek zsírégető, mineralizáló, tonizáló és egyensúlyfenntartó hatásúak.

Fontos! A kezelés után 10-12 órán keresztül nem lehet mosakodni a kezelt testfelületen! Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a hatóanyagok kifejtsék hatásukat.
A siker érdekében 2-3 naponta tanácsos ismételni a kezelést, bő folyadékfogyasztás és diétázás mellett.

A kezelés elengedhetetlen része a napi 2,5-3 liter víz fogyasztása a salaktalanítás miatt. Egészséges, látványos fogyáshoz az vezet, ha a kezelést minimális diétával és napi 15 perc mozgással kiegészítjük.

Kontraindikációk

 • Szoptató kismama kezelesek_fogy_fogyni1
  (ha nem szoptat, szülés után 6 hét)
 • Menstruáció 1-3 napja
 • Allergiás, gennyes, gombás bőrgyulladás
 • Véredények fokozott törékenysége
 • Nem megfelelő véralvadás
 • Hosszú betegség utáni kimerültség
 • Magas láz, hidegrázás
 • Alkoholfogyasztás
 • Gyulladás a szervezetben
 • Visszér, rombózisra való hajlam
 • Daganatos megbetegedések
 • Diabétesz érbetegség
 • Ödéma, ekcéma
 • Szívbetegség
 • Kezeletlen magas vérnyomás