Ajándék szépségkártya

Ajándék szépségkártya

Kozmetikai szépségápolás ajándékba!
Születésnap, névnap, karácsony, házassági évforduló, céges jutalmazás, Valentin-nap, nőnap, anyák napja vagy más jeles alkalom… A szépség élményének és a kényeztetésnek mindenki örül. A Natura Kozmetika ajándék szépségkártyával bármilyen alkalomra kellemes meglepetést, olyan élményt szerezhet, amire biztosan sokáig emlékszik a megajándékozott. bow

Kinek ajándékozza?

Nők és férfiak, minden korosztály számára szép ajándék egy személyre szabott kezelés, hiszen a Natura Kozmetikában a kiszolgálás, a kezelések és a megvásárolható kozmetikumok a legmagasabb színvonalúak!

Mire vehető igénybe?

A Natura Kozmetika ajándék szépségkártya minden szolgáltatásra igénybe vehető és az értékhatár szabadon választható! Konkrét szolgáltatás vagy kozmetikai termék is ajándékozható, de lehetőség van arra is, hogy a kedvezményezett dönthesse el, hogy mire szeretné beváltani, ilyenkor csak összeget írunk rá.

Mit üzen a szépségkártya?

Szépen kidolgozott, francia boríték méretű exkluzív megjelenésű szépségkártyát nyújthat át a megajándékozottnak. Borítékban, elegánsan adható át. A megjelenésnél gondot fordítottunk arra, hogy aki kézbe veszi, érezze, hogy különleges, exkluzív ajándékot kap.

Meddig érvényes?

A Natura Kozmetika ajándék szépségkártya a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel előzetes időpont-egyeztetés után. Az ajándék szépségkártya készpénzre nem váltható át!

Hogyan lehet megvenni a szépségkártyát?

A Natura Kozmetikában készpénzért, vagy postai utánvétellel vásárolható meg.

Maradt még kérdése? Írjon vagy hívjon!

Héjja Izabella Tel.:  +36 30 685 9805 info@natura-kozmetika.hu